IMS service is gestopt !

Sinds de laatste update van mijn samsung smartphone krijg ik constant deze popup :  IMS service is gestopt ! Ik  heb het internet afgezocht naar oplossingen, even langs geweest bij de winkel waar ik de GSM gekocht heb, maar geen nuttige oplossing gevonden.  De enige optie zou zijn het toestel te resetten of wachten op een nieuwe update. Ik heb besloten om voor het laatste te kiezen. Met deze situatie ben ik natuurlijk niet happy ! Als er geen oplossing komt kies ik voor een ander merk GSM.

Mijn moeder heeft ook problemen met haar vaste telefoon. Regelmatig blokkeren de toetsen van het toestel. Zaterdag eens zien wat er scheelt. Indien nodig koopt ze dan maar een nieuw toestel. Ik neem alvast ons oude vaste toestel mee. Je weet nooit of ze het kan gebruiken.

Gelukkig was er met de post goed nieuws mee. Meer daarover later.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op IMS service is gestopt !

 1. ms zegt:

  Hopelijk komt die update dan maar snel.

 2. Rebbeltje zegt:

  Die dingen moeten gewoon doen waar ze voor gemaakt zijn 😦

 3. Ik stop binnenkort met mijn huistelefoon. Dan kan ik daar geen last meer van hebben. Mijn samsung geeft nog geen problemen, maar ik heb ook nog geen update uitgevoerd.

  Love As Always
  Di mario

 4. zo’n vaste telefoon kost gelukkig niet veel Suske

  ik ben benieuwd of die update er komt

 5. Sjoerd zegt:

  Dit wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een appje op je phone, kijk hier maar eens naar: https://www.solvemix.com/index.php/android-smartphones/1568-ims-service-stopped-message-at-samsung-galaxy

 6. omabaard zegt:

  Aiai ondanks mijn cursus smartphone (die bijna is beëindigd) kan ik je echt niet vooruit helpen….:-(

 7. Karel zegt:

  ha die Suske
  ik zou het niet weten hoe of wat , als het een update is zou ik ook wachten

  ja heerlijk hé die zonsondergangen , ik kijk er naar uit na een mooie warme en zonnige dag 🙂
  fijne avond groet

 8. logbankje zegt:

  Zie al een link, anders even google op “IMS service is gestopt” Hans

 9. Bertie zegt:

  Vervelende dingen. Als je niet toevallig een tip van iemand krijgt weet je niet wat je aan zoiets moet doen.

 10. RenéSmurf zegt:

  Ja, als je er niks aan kan doen is het afwachten geblazen, ik heb er geen verstand van dus kan je niet helpen.

 11. Ik heb een iPhone, dus ik kan je met je Samsung echt niet helpen.
  Maar d’r is altijd wel wat met telefoons, geloof ik. Die van mijn moeder was er laatste ook mee gestopt zonder dat ze daar zelf erg in had. Een nieuwe bracht uitkomst.

 12. Matroos Beek zegt:

  Probeer eens te resetten via alt ASCII Attach. Cancel the cash memory. Ga naar Incore via het linkstation en druk op lock nadat je de Macro van je spacebar hebt gedelete. Start terug op.

  Zou moeten lukken!

  (Graptjen hé Suske, ik sla hier maar wat uit mijn botten).
  Sorry, ik kan je niet verder helpen…

 13. marjolijn1 zegt:

  Ja, die dingen moeten gewoon goed werken…!
  Hopelijk helpt het advies van Sjoerd.
  Op naar een fijn weekend.

 14. Villasappho zegt:

  Ellende al die digitale dingen. Vaste telefoons kosten niks bij de kringloop en die doen het beter dan al het nieuwe.

 15. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske.
  Wat vervelend nou, maar ik zie hierboven dat verschillende van je volgers misschien wel de oplossing voor je vonden. Lukt het niet dan zit er inderdaad niets anders op dan te wachten tot een update of eventueel je toestel te resetten.
  Hopelijk kan je de problemen met de vaste telefoon van je moeder snel de wereld uit helpen!

 16. rietepietz zegt:

  Kort geleden kreeg ik dezelfde mededeling maar dan over Google play waarna updaten niet lukte . Ik ben terug gegaan naar de winkel waar ik hem gekocht heb en daar heeft men men hem teruggezet naar de fabrieksinstellingen . Moest wel een memory arje kopen om alle gegevens over te zetten zodat het meeste bewaard bleef.

 17. weet je zeker dat dit geen afstandsbediening is van een antieke Philips TV ? 🙂

 18. Frank-103 zegt:

  Vervelend zo’n storing, met behulp van google kan ik de meeste storingen vaak wel verhelpen.

 19. meninggever zegt:

  Ik heb dit gehad met mijn Canon-scanner. Daarmee zette ik dia’s over op digitale bestanden. Met een grote voorraad dia’s en foto’s is dat best handig. Maar toen ik de lapper omzette naar Win10 was het gedaan met de scanner. Geen updates mogelijk naar Win10., Dus staat er een apparaat waarmee ik niks meer kan. Stom natuurlijk. Een een nieuwe scanner best prijzig. Maar het zal er toch van moeten komen vrees ik…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.