Naar de bioscoop !

Hoi,
vandaag een uitgebreid verslag van mijn bezoek aan de bioscoop eind vorig jaar.
Verder niets speciaals gebeurd vandaag of het zou de regen moeten zijn die we hard nodig hebben. Gelukkig nog geen sneeuw.

Groetjes.

🙂

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik krijg een bericht binnen op mijn smartphone via Messenger. Mevr Paradijsvogel laat weten dat ze nog een  gratis ticket over heeft voor de film en Doortje wilt dat ik mee ga. Jammer genoeg kan ik niet deze namiddag. Mevrouw Paradijsvogel laat weten dat Doortje dit jammer vindt.  Niets aan te doen. Ik heb andere verplichtingen.

Het is zaterdag en er staat niets op de agenda voor morgen zondag; De chat op messenger roert zich. Het is mevr Paradijsvogel. “past het voor morgen ? Eva mag ook mee.” Ik antwoord niet direct maar roep Eva er bij. “zin om naar de bioscoop te gaan ?” vraag ik haar. Ze moet even nadenken. Eva heeft ook geen plannen voor zondagmiddag en een gratis film meepikken ziet ze wel zitten. Ik laat mevr Paradijsvogel weten dat het gaat voor ons. “Halen jullie ons op ?” vraagt ze vooraleer af te sluiten. Ik…

View original post 425 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Naar de bioscoop !

 1. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske.
  Knap geschreven verhaal over jullie cinemabezoek en de wafel achteraf zal wel gesmaakt hebben.
  Jammer dat je zo vlug huiswaarts moest keren zodat Eva haar medicijnen kon krijgen. Hopelijk gaat het nu toch al wat beter met haar…

 2. realjager zegt:

  Hee Franky, leuk naar de bioscoop geweest dus!
  Ja ik ben ook maar weer eens begonnen met bloggen, ik weet alleen nog niet hoe lang hoor.
  Kan ik je verhalen weer volgen! 🙂

 3. omabaard zegt:

  Heerlijke film heb je gekozen😉

 4. rietepietz zegt:

  Een gemêleerd gezelschap, lastig om het iedereen naar de zin te maken. Maar dat is toch min of meer gelukt begrijp ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.