Samen op de fiets.

Zoals steeds rijd ik iedere dag met de fiets van en naar het werk. Ik woon op een viertal kilometer van het stationsplein en da’s zowat naast de deur.  Moest ik toch de auto nemen dan duurt de rit veel langer en verlies ik tijd met  het zoeken van een geschikte parkeerplaats. Over de verspilde benzine zullen we maar zwijgen.

Als ik met de fiets de baan op ben zie ik ook dingen die ik anders nooit zou opmerken. Toen ik onlangs eens een andere weg naar huis nam zag ik aan het kruispunt vlakbij het kanaal deze dame terug.  Ondertussen heb ik via Facebook min of meer kunnen ontdekken wat voor boodschap hier achter schuilt maar dat vertel ik een andere keer. Of het moest zijn dat een medeblogger hier het antwoord op kan of wilt geven.

Groetjes.

🙂

 

2016-10-31_02-52-19

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

17 reacties op Samen op de fiets.

 1. Bertie zegt:

  De tekening herken ik maar de boodschap is me nog vreemd.

 2. Suskeblogt zegt:

  Ik heb lang moeten zoeken, maar uiteindelijk bleek de “boodschap” dicht bij mijn huis te vinden te zijn.

 3. ik zou het begot niet weten Suske

 4. Ik ben benieuwd naar de boodschap 😊

 5. fietszwerver zegt:

  zag eerdere mooie muurschilderingen bij je , maar wat deze als boodschap heeft , geen idee 🙂

 6. Rebbeltje zegt:

  Dan wachten we toch gewoon op de onthulling…al heb ik deze in andere vormen ook voorbij zien komen 😉
  Groetjes

 7. rietepietz zegt:

  Geen idéé natuurlijk, dat is de naakte waarheid om in stijl te blijven;-)

 8. Kakel zegt:

  De uitleg zal mij benieuwen!

 9. marjolijn1 zegt:

  Ik zou het niet weten en wacht op jouw onthullingen…!

 10. logbankje zegt:

  Fietsen naar je werk is zo goed, zeker als je naar huis gaat, raak je een hoop gedoe onderweg kwijt.
  De dame zonde kleding met een gans, het intrigeert me. Hans

 11. די מריו zegt:

  IK heb geduld, dus ik wacht wel af op de volgende log, want daar zul je het toch wel in vermelden.

  Love As Always
  Di Mario

 12. frank-103 zegt:

  Je zou denken dat het tekenen van een aangeklede dame niks extra kost, of wel?

 13. RenéSmurf zegt:

  Als ik dichtbij werk ga ik op de fiets, en dat doe ik het allerliefst.

 14. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Tja, ik heb die dame op je FB zien voorbijkomen maar dat er kennelijk een boodschap achter zit kon ik niet vermoeden. Hopelijk laat je ons niet te lang op onze honger zitten en krijgen we binnenkort een woordje uitleg daarover!

 15. joke_dev zegt:

  Ben wel heel benieuwd 😀

 16. A van de Aa zegt:

  Ben benieuwd wat de achterliggende boodschap is.

 17. bentenge zegt:

  IK lees je logjes in de verkeerde volgorde 🙂 Ik denk… dat het iets met een bronzen beeld te maken heeft ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.