Deze Blogger Draait Door !

DWDD

 

Tot voor kort deed ik niets meer met mijn Twitter account. De dagen dat ik daar tweets poste behoorden tot het verre verleden. Ik gebruikte het nog slechts voor het plaatsen van links naar mijn logjes.

Sedert ik een smartphone bezit komt daar langzaam maar zeker verandering in. Korte stukjes over wat er in je omgaat begin ik meer en meer te posten. Tot op heden ging dit zowat ongemerkt voorbij. Vanavond kwam daar plots verandering in toen ik mijn ongenoegen deelde over het debat in DWDD. Ene mij totaal onbekende Giel Beelen werd op de rooster gelegd voor het maken van onwelvoeglijke geluiden in zijn ochtendshow die als discriminerend kunnen beschouwd worden. Het werd zowel mijn vrouw als ikzelf teveel.  Ok, iedereen kan eens uit de bocht gaan, maar om daarover zo door te drammen ? Nu begrijp ik waarom er mensen zijn die zwarte Piet willen verbieden.  Als ik morgen tweet dat ik voor Zwarte Piet ben beland ik vast en zeker op de brandstapel.

Grappig detail is dat ik met deze tweet honderden mensen bereikt heb. Zoiets haal ik nooit met deze blog. Best spannend.  🙂

Ziezo, dit heb ik even van me afgeschreven.
Haal nu maar de hertog van Alva van onder het stof.
Groetjes.

🙂

 

 

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

15 reacties op Deze Blogger Draait Door !

 1. logbankje zegt:

  Het is een prachtig medium om veel personen te benaderen en reacties te ontvangen. Hans

 2. Bertie zegt:

  In de NRC las ik er een column over. Niet zo mooi van die Beelen.

 3. Falderie zegt:

  ik ga uw gedachtengang op Twitter ook eens beginnen volgen… 🙂

 4. Ik ken ‘die Beelen’ wel. Draait er niet omheen. Niet iedereen waardeert dat. Die pietendiscussie gaat inmiddels nergens meer over en wat je ook zegt of vindt, het is hopeloos fout. Het is verzand in puur moddergooien en iedereen wordt er zwart van… Eigenlijk zou iedereen zijn mond erover moeten houden, in plaats van oeverloos schreeuwen in een discussie over de discussie. Maar dat is mijn mening… 😉

 5. fietszwerver zegt:

  wat die pieten discussie aan gaat zeg ik , terug zetten naar mijn kinder jaren ’50er dus , en geen geouwehoer . uit
  twitter moet ik ook nog ergens hebben , nog niet gebruikt

  twitterse groet

 6. די מריו zegt:

  Als je mensen een podium geeft, dan gaan ze het misbruiken. Negeer ongewenst gedrag. Dat zouden meer mensen moeten doen.

  Love As Always
  Di Mario

 7. 44thwaves zegt:

  Wel … Ik wil nog verder gaan …
  Mister Giel Beelen is het meest verfoeilijke “nasale” geluid die de vroegere Hilversum 3, nu 3FM, ooit kende. De tijd dat de grootste top djs van Nederland Hilversum 3 bevolkten lijkt een ver verleden. De top djs waar menige Vlaamse radiomaker zich jammer genoeg aan spiegelden.
  Elke radiomaker heeft een ego, dat van hem stijgt er héél sterk bovenuit, “He is the star and nobody does it better” … Hij is de man die een artiest / groep maakt of kraakt … Zijn recensies in de DWDD of andere shows hebben een wansmaak een radiomaker onwaardig.
  Na 12 jaar zijn ding te kunnen doen bij 3FM (hij is nu 39 jaar), houd hij het voor bekeken
  Wat geweten is, doch waar de media zijn naam liever niet aan koppelt, is dat de luistercijfers van 3FM – ooit het populairste kanaal in Nederland – in vrije val zijn dat het geen gezicht heeft.
  Een aantal van zijn collega’s, waaronder Gerard Ekdom, verlieten reeds het zinkende schip.
  Het lijkt me dat Mister Beelen recent besloot zijn carrière te beëindigen bij 3FM door de eer aan zichzelf te houden. De nieuwkomers na hem zullen dan de puinhoop wel kunnen opkuisen … tenzij de stekker uit 3FM getrokken word.
  PS : Ik heb geen Twitter account … ik vind het nogal moeilijk om mij uit te drukken in 140 karakters …

 8. ik heb twitter al jaren, maar gebruik dat eigenlijk nooit….
  Eén @->- voor jou

 9. marjolijn1 zegt:

  Heb helemaal niets met Giel Beelen en ook niet met twitter.

 10. Ik heb niets aan twitter met Giel Beelden. Trouwens ik heb geen fb en twitter, Zwarte piet was altijd geweest. Nou plotseling moeten veranderen. Al jaren zitten zeiken over zwarte pietjes.

 11. rietepietz zegt:

  Ja anoniem oeverloos doorzagen en muggenziften gaat prima op twitter, mij zul je er niet aantreffen.

 12. gerdaYD zegt:

  SCHITTEREND om eindelijk eens een andere klok te horen luiden Suske. Ik heb er me ook zo aan geërgerd, om de kleinste scheet wordt men als racist uitgescholden en zeker in het geval van Giel is dat heel ongepast: die sprong zelfs in de bres om inderdaad Zwarte Piet te bannen en kijk eens wat het hem oplevert? Ik had zo met hem te doen, hij verdient dat niet!
  En dat je zoveel reacties op je tweet krijgt is normaal: men moet om zo iets te schrijven minder nadenken dan over wat je op je blog schrijft hé… de vluchtige media, de vluchtige mens!

 13. A van de Aa zegt:

  Nog geen twitter, maar loop er wel over na te denken….

 14. Ik kijk nooit naar Dwdd naar Pauw en meer van die programma’s. Mijn moeder wel en daar zie ik af en toe dat oeverloze gezever over niets. Ze zitten er allemaal met stijfgeknepen billen politiekcorrect te zijn We leven in een democratie… zegt men… we mogen alles zeggen, en nee we worden niet bestraft in het gevang of met stokslagen, je moet er echter wel tegenkunnen dat je voor rotte vis uitgemaakt wordt op socialmedia… ken je het liedje over de muur van het klein orkest?

 15. bentenge zegt:

  Heel even dacht ik hier niet te reageren, mensen reageren al meer dan genoeg. Maar toch even deze commentaar : naar het schijnt (van horen zeggen) is een zwarte piet best interessant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.