Het gat in de slaapkamerdeur.

De soap met een blogger in de hoofdrol

2016-09-25_01-45-41

Ik word wakker gemaakt door de zon die in mijn gezicht schijnt. Ik kijk naar mijn radiowekker. Oeps reeds na 9u. Zo lang geslapen heb ik in tijden niet meer gedaan. Suf daal ik de trap af. Even met Ginger op de bank. Daar kan de kater van genieten. Voor mij een geschikte manier om tot mijn positieven te komen. Mijn smartphone laat van zich horen. “WAAR BEN JE ?” zie ik verschijnen op het scherm. “Op de bank onder Ginger” is mijn laconiek antwoord. “Kleine Muis zou graag deze voormiddag naar haar broer gaan in plaats van deze namiddag”. Vandaar die vraag dus. Normaal gezien ben ik op zondagvoormiddag in Kortrijk te vinden voor de dienst, maar door dit lang slapen komt hier niets van in huis nu. Eva zal er hoogstwaarschijnlijk te vinden zijn.Met de bus is het niet zo ver voor haar. “Eerst ontbijten, vervolgens kleren aan…

View original post 354 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.