Tekeningen spotten in de stad.

Als je met de fiets rondrijdt zie je van alles waar je niet zou op letten als je met de auto op stap bent.  Te voet gaat ook om van alles te ontdekken maar je gaat wel trager door het verkeer.  Toen ik deze morgen met mijn kompaan even halt hield aan een supermarkt die ook op zondag open is zag ik in de verte een tekening op een muur die mijn aandacht trok.

Deze namiddag reed ik wat rond door het centrum van de stad. Plots moest ik aan die tekening terugdenken. Vlug even er naartoe gefietst en deze op mijn “gevoelige plaat” gelegd.

2016-10-09_02-57-22

Nee, dit is geen graffiti maar een tekening die aan de muur geplakt hangt.  Ik ben van plan om in de toekomst rond te rijden in de stad en op het platteland om met mijn smartphone dingen te spotten en achteraf hier te tonen. Wie weet wat ik zo allemaal zal vastleggen op de harde schijf van mijn telefoon.

Groetjes.

 

🙂

 

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tekeningen spotten in de stad.

 1. Rebbeltje zegt:

  Ha het delen meer dan waard.
  Maakt in ieder geval de muur mooier 😉

 2. perdebytjie zegt:

  Interessante ontdekking!

 3. Stef Den Flater zegt:

  Goed idee behalve dat ik betwijfel of een smartphone wel het juiste toestel is. Ik doe dit af en toe in (oa) Brussel en ben dan blij dat ik mijn Leica met 24x zoom mee heb want soms is dat echt wel nodig. Hoe men er in slaagt om bepaalde graffiti en/of tekening zo hoog op gevels te plaatsen, is me meestal een raadsel. Af en toe omhoog kijken is dus ook nodig. Dat doe je uiteraard best niet al rijdend. 😉

 4. de moeite waard Suske

  ik ben benieuwd naar wat je zo al tegenkomt

  prettige zondagavond

 5. Kakel zegt:

  Kakel was hier.

 6. infodimario zegt:

  Er is genoeg te zien onderweg, als je er maar de tijd voor neemt om om je heen te kijken.

  Love As Always
  Di Mario

 7. sjoerd zegt:

  Ach, en kinderen zijn tegenwoordig wel wat gewend.

 8. Bertie zegt:

  Mooi eendje 😉
  Op de fiets valt je meer op dan lopend. Dat zie je maar weer.

 9. fietszwerver zegt:

  volkomen mee eens met wat je meer ziet op de fiets te voet als met de auto
  zo ook deze tekening , het fleurt de stad en andere kale muren op

 10. RenéSmurf zegt:

  ha, dat is wel een hele fraaie! Echt leuk.

 11. logbankje zegt:

  Een leuke dame, tante Sidonia zonder kleren, wel fris trouwens. Hans

 12. Frank103 zegt:

  Zo’n eend op de muur geeft te denken, is het soms een peking eend en kan men daar lekker eten? Dan is die tekenind van die dame onjuist, dan moet dat een hond zijn, als reclame voor de babi pangang. Hachelijk?

 13. marjolijn1 zegt:

  Leuke ontdekking…. idd. op de fiets zie je veel meer dan vanuit de auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.