Kleine Muis en de kapotte tablet.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Uitzonderlijk ben ik op deze zaterdagmorgen alleen boodschappen aan het doen. Toen ik deze morgen bij mijn moeder aankwam bleek ze zich duizelig te voelen. Ze kon met moeite op haar benen staan. Ik heb net de parking van den Aldi uit gereden of daar gaat mijn GSM. Het is Grote Muis. Ze vraagt of ik even wil stoppen bij een apotheek want ze heeft een enorme aanval van migraine en zit zonder haar pillen.

Een uur later stop ik voor het huis van de muizen. Kleine Muis doet open. Ik geef haar de pillen en zelf draag ik een pak water naar binnen die ik van Grote Muis moest meebrengen van de Aldi. Kleine Muis heeft gisteren van haar mama een tablet gekregen maar vandaag doet hij het niet meer. Geen teken van leven geeft dat ding. Er is ook goed nieuws : trots vertelt Grote Muis me dat…

View original post 490 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Kleine Muis en de kapotte tablet.

 1. RenéSmurf zegt:

  ja, ik vind dat zulke pillen sowieso eigenlijk altijd in huis moeten zijn, want de pijn moet zo snel mogelijk bestreden worden.

 2. gerdaYD zegt:

  Ai, dat is minder goed nieuws Suske, van je moeder met die verschrikkelijke migraine! Hopelijk hebben de pillen haar snel geholpen… En jij hebt dan weer Kleine Muis geholpen met het resetten van de tablet én haar een leuk cadeautje gegeven bovendien. Wat ben je toch een lief mens!
  Fijne nieuwe week hé, ook al komt deze wens een dagje te laat.

 3. Jaixy zegt:

  En is die mooie tablet gemaakt??

 4. Suskeblogt zegt:

  ja hoor, deze diende alleen gereset te worden maar dat wisten ze niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.