Peuterweelde bij Exvan.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Wanneer we de auto voor de deur parkeren staat Exvan ons reeds op te wachten in de deuropening. Uit het huis horen we honden druk blaffen en kinderen kwetteren. Het is er een drukte van jewelste. Vlam is er met haar drie dochtertjes : een kleuter van bijna 3; een peuter van anderhalf jaar en dan nog het één maand jonge babytje. Twee kittens maken de living onveilig. Bumba zit voor straf op een babystoeltje. Hij heeft het oudste dochtertje van Vlam pijn gedaan. Hij is boos, maar mag van papa de stoel niet af. Dat zint hem niet. De zak met kleren wordt opengemaakt en Grote Muis legt alles mooi overzichtelijk op tafel. Er zitten heel wat kleren bij voor het dochtertje van Exvan. Met grote ogen aanschouwt ze al dat moois dat voor haar is. Eerst even passen. Even haar T-shirt uitdoen. Ze voelt zich wat ongemakkelijk in…

View original post 556 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Peuterweelde bij Exvan.

  1. RenéSmurf zegt:

    Ja, allerlei emoties spelen de mensen parten, maar dat is onderdeel des levens.

  2. gerdaYD zegt:

    Weerom een mooi geschreven verhaal, boordevol emotie. En wat heb je het Eva lief verteld dat jij alleen haar vader en die van je zoon bent en niet van een ander, dat zal haar gerust stellen… toch?

  3. Jaixy zegt:

    Klinkt druk… 3 jonge kids die jengelen om aandacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.