Persoonlijke vragen over muziek : deel 3 !

6. Je geheime music crush?

Momenteel geen ene. De meesten zouden mijn dochter of zelfs kleindochter kunnen zijn en naar hun muziek luister ik ook al niet. Als kind hoorde ik regelmatig het zangeresje Wilma op de radio. Ik vond haar stem leuk en fantaseerde soms hoe ze er uit zou zien en of ik haar leuk zou vinden in het echt, maar van zodra Kristelleke aan de deur stond was ik door mijn vriendinnetje in beslag genomen. Feitelijk heb ik nooit geweten hoe Wilma er uitzag. Moet ik toch eens googlen.
Toen het haar onder mijn oksels begon te groeien werd ik stapel op de zangeres van Earth en Fire. Die van shoking blue was ook niet mis, maar mijn voorkeur ging naar Jerney.Kaagman. Zij liet zien dat ze behalve zingen nog twee andere talenten in huis had.

Later had ik een boontje voor Debbie Harry maar dat was nooit meer zo intens. Ik zat al volop tussen de jonge dames op school , snappie ?

7. Welk nummer heeft een speciale betekenis voor je?

Meestal heeft een nummer een betekenis naar aanleiding van één of andere gebeurtenis maar dit heb ik niet. Of het zou het nummer moeten zijn waarmee ik tijdens mijn verblijf in Lloret gedurende de zomer van 1986 iedere morgen wakker gemaakt werd. Iedere morgen galmde dit onding uit de luidsprekers boven het zwembad. Ik kon die “rappers” wel de nek omdraaien. Ontwaken met een houten kop en dit nummer is zeker en vast GEEN aanrader !

De volgende aflevering wordt tevens de laatste.
Niet wanhopen dus !

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

30 reacties op Persoonlijke vragen over muziek : deel 3 !

 1. shivatje zegt:

  Waar is de tijd van Blondie.

  Aum Shanthi

 2. Leuk, ja ik heb veel muziek die wat betekenen voor mij, maar de eerste die in mij opkomt nu is Isley Jasper Isley, The Caravan of Love… Die draaide een jongen voor mij op de radio (piraat) omdat hij mij zo leuk vond… Ja dat waren nog eens tijden…

 3. oh en mijn geheime crush is niet geheim dat is Simon Le Bon van Duran Duran…

 4. Di Mario zegt:

  owh.. die holiday rap.. die was errug.. zelfs als je geen houten hoofd had. Leuke serie muziek weer.

  Love As Always
  Di Mario

 5. fietszwerver zegt:

  ja snap het hoor Suske 🙂 fijn tussen al die leuke meiden op school
  ik zou zo 1 2 3 niet weten welke zangeres ik verliefd op was
  maar je brengt ons weer mooi terug in de tijd

 6. Bertie zegt:

  Voorkeur voor een liedje is inderdaad vaak gerelateerd aan een meemaaksel,
  toch sprong ik ik ook wel eens op bij het horen van een nieuw nummer op de radio. Nog steeds maar nu is het een piepklein sprongetje 😉

 7. Billy zegt:

  2 andere talenten van Jerney Kaagman? Vertel! 🙂
  Oh ja, Blondie. Heerlijk sexy ding! En ze mag er nog wezen nu!

 8. beaunino zegt:

  Van Blondie was ik ook groot fan, maar Jerney?!?! Mannending vrees ik;-)

 9. marjolijn1 zegt:

  Lekker genieten van alles wat je mooi vindt… dat is toch het belangrijkste….!!

 10. Suskeblogt zegt:

  ik vrees dat je gelijk hebt, ook al was ik toen pas 13 of 14. 🙂

 11. Suskeblogt zegt:

  my dicky ticker! zullen ze nu wel in het bejaardenhuis roepen.

 12. Suskeblogt zegt:

  ik draai me er meestal nog eens om in bed. Zo slaapverwekkend vind ik het meeste van heden ten dage.

 13. Suskeblogt zegt:

  En hopelijk weer terug ook ! 🙂

 14. Suskeblogt zegt:

  Dat was inderdaad balen hoor, zo uit je slaap getrokken te worden.

 15. Suskeblogt zegt:

  Goede smaak had je dus toen al. 🙂

 16. Suskeblogt zegt:

  Die Jasper moet ik toch eens opzoeken, het zegt me niets.

 17. Suskeblogt zegt:

  Lang geleden, helaas !

 18. een nummer met een speciale betekenis.. dat zou ik niet weten

  trouwens iets wat vandaag “speciaal” is , is morgen mogelijk al een futiliteit

 19. fietszwerver zegt:

  ja ben weer thuis 🙂

 20. Suskeblogt zegt:

  Tijden en smaken veranderen inderdaad.

 21. Kakel zegt:

  Mijn broer en neef hadden een “crash” op Blondie dus van haar heb ik zo’n beetje alles meegekregen 😉

 22. rietepietz zegt:

  Eigenlijk heb ik nooit idolen gehad, ik was geen meisje met posters aan de muren . Zingende mensen wil ik zelfs liever niét zien, vooral mannen niet. Laat mij maar luisteren , ik hoef ze niet te zien. Ik heb ook helemaal niets met heldenverering, daar ben ik misschien wel te nuchter voor!

 23. logbankje zegt:

  Zangeressen brachten onze fantasie wel opgang, zeker nog met alleen de radio.
  Later met de pop programma’s op tv en nu you tube, is dat een stuk minder geworden.
  Ach en Wilma, een schatje. Hans
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wilma_Landkroon

 24. blondie ..
  hihi .. daar waren alle mannen zot van, denk ik? 😆

  fijne jaarwisseling, suske!!

 25. Frank-103 zegt:

  Kim Wilde vond ik wel een knappe zangeres, en dan lachte ze nooit om niet voor dom blondje versleten te worden. Ze zingt nu weer, maar echt leuk om te zien is ze niet meer. Hachelijk!

 26. Suskeblogt zegt:

  Helden heb ik ook reeds lang niet meer.

 27. toen ik de cure pas had, ik draaide die plaat zot, en ik woonde tegenover de bushalte, daar stond me altijd ne echte knappe punker met een geel koffertje, en die klopte dan aan de raam, zet de muziek eens wat harder :o)

 28. Ileana zegt:

  La Multi Ani 2016— Happy New Year 2016


  Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!
  Consider the passage of years as a target. You can go through this gate into the new year and to take with you only good things and thoughts. HAPPY BIRTHDAY! 29. hanry zegt:

  Ja er is veel mooie muziek, maar ook veel wat niet mooi is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.