Het zwembad van Sluipertje. (1)

Een passend verhaal voor bij dit zomerweer.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Foto1509

Het was reeds weken geleden dat ik nog iets van Tammy vernomen had. Ik had er begin deze week met Leen over gesproken maar zij had wel berichten en oproepen gehad van haar maar negeerde deze. Enkele dagen later zag ik tijdens de pauze op mijn werk dat ik een telefoontje van Tammy gemist had. Zou Leen haar over mij gesproken hebben? Vlug belde ik Tammy terug. Eerst vroeg ze of ik boos op haar was daar ze al een hele tijd niets meer van me gehoord had. “Ik dacht dat JIJ boos op me was” reageerde ik naar waarheid. “Helemaal niet ! Wanneer zie ik je nog eens ?” Ik moest nadenken. Dezelfde avond moest ik naar een speciale kobujutsu training die ik niet wou missen en vrijdag is het afscheidsfeest in de karateclub. Het sportjaar zit er op en ik word verwacht. “Ik kom morgenavond na het werk”…

View original post 365 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het zwembad van Sluipertje. (1)

 1. willy zegt:

  gezien de voorspelde hittegolf, mag je er zo nog plaatsen Suske

 2. ik neem een duik .. 😀

 3. ….en ik duik met neus mee :o)

 4. A van de Aa zegt:

  Zo’n bad zal de aankomende dagen een genot blijken te zijn 😉

 5. sunny mama zegt:

  Grappig verhaal…
  (Ik liet een reactie achter op het originele bericht.)

 6. Chantal zegt:

  Ik wil de komende dagen ook zon zwembad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.