Het zwembad van Sluipertje (2)

Een verhaaltje dat verfrissing brengt op deze warme maandag.

De soap met een blogger in de hoofdrol

De grote Baas duikt in het zwembad en Tammy trekt haar bikini aan.

Foto1510

Sluipertje maakt de deur open. Zijn twee honden komen ons kwispelend tegemoet; Zijn zoon, schoondochter en kleindochter zijn er ook. De blonde schoondochter heeft een gehaakte zwarte jurk aan, dat niets aan de verbeelding overlaat. Zij zegt geen woord en kijkt ons met onderzoekende blik aan. Famke trekt zich terug in de badkamer en enkele minuten later is ze terug in de living met bikini aan, klaar om in het zwembad te springen. Ik blijf in de living en praat met Sluipertje en zijn zoon Het kleindochtertje wilt ook in het zwembad maar ze moeten weg. Het zal voor een andere keer zijn. Tammy kijkt vanuit het terrasvenster naar de acrobatentoeren die dochterlief uithaalt in het water. Sluipertje vertelt me dat de dood van Thé Lau hem diep geraakt heeft. Toen hij het nieuws op de radio…

View original post 501 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het zwembad van Sluipertje (2)

  1. ….gisteren op canvas hebben ze THE Lau laten zien (herdenking)
    ik zou ook zo graag in dat zwembad springen :o)

  2. gerdaYD zegt:

    Joepie, je bent dus toch nog op dit heerlijk stekje bezig ook! Gisteren dacht ik even dat je dit had opgegeven, maar niets is minder waar, je duikt er zelfs in én in dit heerlijke koele zwembad! Daar zal iedereen veel plezier aan beleven vandaag en de komende dagen…
    Vreselijk van Thé Lau hé… kanker is en blijft een sluipende moordenaar waar bijna niemand aan ontsnapt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.