stevige toiletpot

Toen we deze voormiddag voorbij het huis reden waar mijn ouders tot eind oktober 2009 woonden zagen we dat de afbraakwerken onlangs verder gezet werden.
Ik zette de wagen aan de kant en nam mijn fototoestel. Dit moest ik eens fotograferen en aan mijn moeder tonen.

De lustige afbrekers zijn met de kraan de oprit opgereden en alles vernield wat in de weg stond. Ook de brievenbus van de buur moest er zodoende reeds aan geloven.

Ik ben voorzichtig de woonkamer binnen gestapt. Op zich was dit geen probleem daar deuren en vensters reeds geruime tijd uitgebroken waren, maar toch voelde ik me niet bepaald veilig. Je weet maar nooit dat je iets op je kop kan krijgen.

Enig overblijfsel dat nog recht staat is de chemiste toiletpot die boven stond in een nis naast de slaapkamer. Die werd om diverse redenen niet gebruikt door mijn ouders. Alleen Eva heeft hem ooit eens getest. Zo te zien moet deze wel heel erg stevig zijn opdat hij deze afbraakagressie met verve overleefd heeft.

Het is duidelijk dat de bezorgers van reclame en kranten slechtziende of zelfs blind zijn, want nu nog stoppen ze de brievenbus vol.

Nadien zijn we verder gereden richting schoonmoeder.

Werd het toch nog een gezellige dag.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in afbraakwerken, zuidmolenstraat. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.