Even oorlogje spelen met Bieke !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal voor de hardhorigen onder jullie : HET GESPROKEN DAGBLAD !  Goedenavond. In het dorp van nonkel Juul hebben enkele deserteurs van de Wagner group die tegenwoordig lid zijn van de kolderbrigade een gewapende overval uitgevoerd op de lingeriewinkel van madame Antoinette. Ze gingen aan de haal met enkele dozen BH’s en pikante lingerie sets. Garde Punaize heeft geen idee wat zijn manschappen  met hun buit van plan zijn en zal een intern onderzoek openen. Mannelijke politie inspecteurs in roze  lingerie is geen zicht. 

Gekleed in een camouflagepak en met een bord vol kogelgaten op de schouder met daarop in grote letters “Het einde is nabij” loopt Ernest den evangelist door de straten van het dorp. Een verdwaalde straathond verschiet zich een bult bij het zien van den evangelist en zet het jankend met de staart tussen de benen op een…

View original post 179 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.