Bieke op de vensterbank !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Mathilde Langevin op Pexels.com

Het is middag. Bieke ligt in haar slaapkamer op haar bed met haar tablet. Ze is slechts gekleed in een hemdje daar ze het veel te warm heeft met haar kleedje aan. Straks komt Annabel langs om samen te spelen en grapjes te vertellen. Nu wat bekomen van de eenvoudige doch voedzame maaltijd die tante Martha voor haar en nonkel Juul bereid had.

Bieke stapt van het bed en strekt zich uit. De zon schijnt door het raam. Even kijken wat er te zien valt in de straat. Bieke kijkt door het raam van haar slaapkamer.Ze opent het venster en neemt plaats op de vensterbank.Eerst met haar rug naar buiten,dan plaatst ze één voor één haar voeten op de vensterbank zodat ze met opgetrokken knietjes naar buiten zit te kijken.

De zon doet deugd en er is bijna geen wind.Vervolgens draait ze haar frêle…

View original post 383 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bieke op de vensterbank !

  1. Priti zegt:

    Good description of Bieke’s morning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.