Vervoer gevraagd !

Foto door Shaan Johari op Pexels.com

Het lijkt alsof ik een vervoerbedrijf gestart heb in plaats van met pensioen te zijn. Het zou een mooi bijverdienste zijn ware het niet dat ik het vrijwillig doe. Ik beslis zelf wie ik wel en wie niet vervoer. Zo had ik onlangs de vraag van een dame om haar minderjarige dochter en diens vriendin naar een naburig dorp te brengen. Even informeren en een “NEEN” was het resultaat.

Vandaag breng ik een kennis naar haar tandarts. Zij woont in een naburig dorp en haar tandarts woont in Roeselare. Haar neef zou haar brengen, maar die sukkelt momenteel met zijn knie en kan niet auto rijden.

Maandag breng ik een vrouw en haar dochter naar het ziekenhuis. Dochter moet daar een hele week blijven voor onderzoeken. Haar man heeft de vroege shift en kan zich niet vrij maken. Dus kreeg ik de vraag of ik……

Dan vergeet ik Grote Muis natuurlijk niet. Die zal me ook nodig hebben tussendoor. Eva mag gerust zijn. Zij gaat voor !

Groetjes en fijne vrijdag gewenst.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

30 reacties op Vervoer gevraagd !

 1. marylou zegt:

  Hopelijk krijg je daar de waardering voor die je verdient

 2. meninggever zegt:

  Ik ben er voor echte vrienden/dinnen mocht het nodig zijn. Maar verder heb ik geen taxibedrijf en de auto rijdt ook niet op water. Dus heb ik er relatief weinig last van. Al is vrouwlief wel gewend om overal heen gereden te worden…:) Maar dat is iets anders natuurlijk…

 3. Yova zegt:

  Lijkt wel jeep van deze foto. Het ziet goed uit. Maar Eva gaat voor. Begrijp het wel voor vrienden…. Maar toch… Fijne dag.

 4. Precies, Eva gaat altijd voor…en jijzelf natuurlijk. En verder kun je mensen brengen die je wilt.

  Love As Always
  Dimario

 5. logbankje zegt:

  Je hebt gelijk wie je wel of niet rijdt.
  Zelf heb ik buurthulp gedaan en reed van ouderen naar een dagverpleging.
  Dan kreeg ik netjes mijn benzine betaald. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 6. Kan je beter voor een mutualiteit ziekenzorg gaan rijden. Krijg je nog de benzine terug betaald 😀

 7. Hilde zegt:

  Zolang Eva maar voor gaat (en je, jezelf niet voorbij loopt, dat ook).

 8. Matroos Beek zegt:

  Het is mooi als we iets voor een ander kunnen doen. Je bent goed bezig.

 9. doriske zegt:

  vroeger reed ik de kinderen van hier naar daar want als je zoals ik in een dorp woon…
  nu rij ik al jaren met veel plezier met een tweezitter. (smart for two)

 10. O ja! Nou je het erover hebt… Ik moet volgende week in Berlijn zijn en mijn auto is stuk. Zou jij me even willen breng… Nee, grapje natuurlijk. Je doet goede werken en je bewaakte je grenzen.

 11. hopelijk krijg je een vergoeding voor de gereden km’s, zoals bij de minder mobielecentrale, voor goede vrienden of familie kan je dat natuurlijk gratis doen, maar als gans de buurt op jou rekent dan wordt dat een dure tankrekening

 12. mizzD zegt:

  Het moet niet te gek worden natuurlijk.. dat ze het wel makkelijk vinden zo terwijl er andere mogelijkheden zijn om ergens te komen. Je moet zéker nee zeggen dan.. alleen doen wat jou zint.. dat is precies wat een vrijwilliger kan doen.. het is geen betaald werk per slot!

 13. Rebbeltje zegt:

  Heeft Eva even geluk met zo een pa

 14. Flavie zegt:

  Druk druk druk… wel lief dat er nog zo’n mensen bestaan die zo begaan zijn met de medemens.

 15. Je hebt het er maar druk mee, natuurlijk gaat Grote Muis voor!

 16. omabaard zegt:

  Prachtig hoe jij de mensen vooruit helpt. Maar ook goed dat je kan neen zeggen indien nodig.

 17. Wat fijn voor mensen dat je zo hulpvaardig bent!

 18. ik doe het ook wel eens Suske

  en reken de kosten aan.

  maar soms blijft de waardering achterwege

  prettige dag

 19. Bertie zegt:

  Goed van je, ook dat je bekijkt voor wie het echt nodig is.

 20. ms zegt:

  Zolang je het niet als een karwei bekijkt zou ik het blijven doen. Maar Eva gaat voor! 😉

 21. Het voordeel is dat je niet in eenzaamheid achter de geraniums hoeft te verpieteren. Het houdt je bezig en het wordt gewaardeerd door je vrienden en kennissen, neem ik aan.

 22. Robert zegt:

  Heel herkenbaar jouw verhaal. Ik heb het jarenlang gedaan.

 23. Patrick zegt:

  En het is ook altijd veel makkelijker dan met de bus.

 24. John zegt:

  Ja, ik rijd ook wel eens iemand, maar doe het ook vaak niet. De kosten breng ik wel altijd in rekening.

 25. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja Eva komt op de 1ste plaats , maar als jet niet erg vind om te doen , kan je al die andere mensen mooi helpen
  geniet de dag

 26. marieclaire zegt:

  Je hebt ook een uitgebreide vriendenkring die jou aanbevelen. Zegt het voort. Maar ik kan me voorstellen dat je ergens een grens moet trekken.

 27. Sjoerd zegt:

  Ach, als ze het waarderen zou ik me daar ook in kunnen vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.