Op een mooie lentedag !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is een mooie dag. Op het speelpleintje is het een drukte van jewelste. Alle speeltuigen en de zandbak worden druk bezet terwijl de oudere kinderen op de logbankjes in de weer zijn met hun tablet of smartphone.

Zo ook Louis die zonder dat zijn mama het weet ook naar het speelpleintje afgezakt is. “Er zit daar veel te veel vreemd volk” had mama hem gewaarschuwd. Komt daarbij dat ze een hekel heeft aan Bieke die volgens mama een echt duivelskind is die jongens in verleiding brengt telkens haar hemdje omhoog waait door de wind. Dit laat Bieke natuurlijk opzettelijk gebeuren volgens mama. Het beste voor haar enig kind is dat Louis zo ver mogelijk uit de buurt van de andere dorpskinderen blijft, behalve dan tijdens de lesuren op school. Ze heeft jammer genoeg niet de tijd en de middelen om thuiszelf les te geven aan haar zoontje. 

Louis kijkt…

View original post 245 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.