Meester Pilchard wordt gered !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Meester Pilchard dwaalt op een regenachtige zondagmorgen door de nog donkere straten van het dorp. Geen levende ziel op dit vroege uur behalve dan enkele dronkelappen die huiswaarts keren van een nachtje doorbrengen in een kroeg met veel bier en afgeleefde vrouwen.

Plots hoort Pilchard gezang. Het komt uit een duistere steeg. Als gehypnotiseerd wordt hij door de zang aangetrokken. Hij merkt licht dat uit een oud en niet meer gebruikt magazijn komt. De deur staat op een kier. Zou hij naar binnen gaan ? Hij heeft het koud en wie weet kan hij daar een koffie drinken om terug op temperatuur te komen. De deur gaat verder open. Een hand doet teken dat hij binnen moet komen. Het is de poezelige hand van een dame die volgens Pilchard waarschijnlijk uit Suriname afkomstig is  Schoorvoetend volgt  hij haar naar de zaal waaruit hij nog steeds gezang hoort komen.

Als hij…

View original post 431 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.