Donkere dinsdag !

Gisteren dinsdag was niet bepaald een dag om buiten te komen. Heel de tijd zware bewolking en regen. Een bezoek aan de wekelijkse markt op dinsdag zat er niet in.

Toch wist ik wat doen. Eva wou enkele winkels bezoeken en daar ik anders toch niets om handen had was ik bereid om chauffeur te spelen.

Rond de middag belde Grote Muis. De huisarts was langsgekomen en nu had ze één en ander nodig van de apotheek. Of ik haar kon brengen ? Ze heeft veel last van bijwerkingen van de chemo. Zich rustig houden is het enige wat ze kan.

Tussendoor heb ik boodschappen gedaan in Asalam de halal supermarkt. Weer wat mondvoorraad in huis.

Zo verliep de dag toch nog afwisselend.

Fijne woensdag.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Donkere dinsdag !

 1. Flavie zegt:

  Voor mij was dinsdag een thuiswerkdagje… de hele dag in de pyjama 😉

 2. logbankje zegt:

  Toen we jonger waren was de sneeuw een feest, nu vind ik het nog mooi maar niet om gelijk in te gaan rollen.
  Toch ga je naar buiten om hulp te verlenen, geweldig voor die geholpen worden. Hans

  @ Ja, Oma was trots op de meiden.
  inderdaad ben ik heel blij met mijn buren

 3. Rebbeltje zegt:

  Gelukkig krijgt ze wat voor de misselijkheid…want is geen pretje
  Wetende dat je weer moet pffttt
  Hier vandaag een pak sneeuw… 🙂

 4. marylou zegt:

  Ik blijf binnen met de auto. Boodschappen doen kan even wachten

 5. Als je niet naar buiten hoeft, dan doe ik het ook niet graag in de winter. En helemaal niet als er wat uit de lucht komt vallen. Hier is het nog droog, maar volgens mij aan het eind van de middag gaat er wel wat vallen… Als ik net op het voetbalveld sta vermoed ik.

  Love As Always
  Dimario

 6. maar vandaag sneeuw Suske

  de bui zal nu wel ver over zijn

  groeten

 7. Ach, wens Grote Muis maar sterkte hoor!

 8. Veel regen hebben we hier niet gehad gisteren, maar het was wel grijs en vies koud. Vanmorgen lag er een heel dun wit laagje korrelsneeuw in de tuin. Intussen is dat alweer weggesmolten. Dat het maar snel echt voorjaar mag worden!

 9. Matroos Beek zegt:

  Gisteren grijs maar vandaag mooi wit. Ik leef op als ik sneeuw zie. Helaas moest ik er wel door met de auto, maar dat heb ik dan toch maar niet gedaan. Mijn plicht even gelaten voor wat het is wegens overmacht. Thuis blijven, wandelen en genieten van het witte landschap.

 10. mizzD zegt:

  Het was echt waardeloos.. ik had geluk met Jaxon uitlaten.. toen regende het maar heel lichtjes. M’n grote broer kwam op de koffie (z’n vrouw doet hartrevalidatie in een ziekenhuis hier in de buurt), dus werd het voor mij toch nog een gezellige dag.

 11. Yova zegt:

  Het is triest weertje. Het is niet anders. Ik kwam vanmorgen bed eruit alles beetje wit geworden van sneeuw. Alles is nu weg. Zo hard gaat het. Wat naar dat Muis last van chemo kuur. Ik vind heel erg. Ik hoop toch wel gaan helpen. Geeft ook veel bijwerking. Sterkte ermee. Fijne dag.

 12. Bertie zegt:

  De dag nuttig besteed.

 13. ms zegt:

  Gisteren een hele dag regen. Vandaag sneeuw en het stopt (nog) niet.

 14. Sjoerd zegt:

  Och, als je een beetje bezig blijft gaat zo’n donkere dag ook wel voorbij.

 15. John zegt:

  Hier sneeuwt het momenteel hevig. Jammer weer natuurlijk, want ik zie het liever ergens anders vallen. Maar we doen het er maar mee.

 16. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja als je er niet echt uit hoeft , is het prima weer om binnen te blijven
  maar je hebt weer goed gedaan en voor anderen klaar gestaan
  geniet de dag

 17. shivatje zegt:

  Nu is het hier geen weer om buiten te komen sneeuw sneeuw.
  Veel sterkte voor grote muis.

  Aum Shanti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.