Mijmeren met meester Pilchard !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Uitgeteld ligt meester Pilchard op de bank naar een aflevering van The Masqued Singer te kijken. Niet dat het programma hem interesseert, maar als hij weer onder de mensen zal komen moet hij toch kunnen meepraten over wat er zoal populair is bij Jan modaal. Zijn moeder is op haar kamer. Nu en dan roept ze iets over pijn aan haar rug en dat hij boodschappen moet doen. Pilchard zucht. Ze werkt meer dan alleen maar op zijn zenuwen. Geen wonder dat zijn vader het bij haar niet uitgehouden heeft. Dan gaan zijn gedachten terug aan wat hij met Gina beleefd heeft de afgelopen jaren.

Ooit zat Gina bij hem in de klas. Ook al was ze toen slechts negen jaar, er ontstond toch een intieme relatie tussen beiden.  Hand in hand liepen ze tijdens mooie  zomerse dagen in de vakantie door de nabijgelegen velden en weiden. Soms gebeurde het…

View original post 363 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.