Eind goed al goed ?

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Plots horen Bieke en Roodkapje een sinistere lach boven de bomen. De meisjes kijken omhoog. Zoë Bieze de heks vliegt op haar bezem boven het bos. “Waren Quatertemper en nonkel Juul nu maar hier” bedenkt Bieke. De meisjes zetten het op een lopen. Het bos wordt steeds donkerder en dichter begroeid. Bieke voelt hoe de bomen naar haar billen grijpen met hun takken. De grond verdwijnt onder haar voeten. Ze lijkt in een donkere bodemloze put te vallen. Het lachen van de bomen en de heks wordt steeds luider en luider.

Bieke opent haar ogen. Ze kijkt om zich heen. Blijkbaar ligt ze terug op haar bed. Hoe is ze in hemelsnaam terug in haar kamer beland ! De spiegel vertoont geen schrammetje. Daar was toch die gekke ridder uit gekomen ? Hoe kan dat dan. Ze kijkt naar haar been. De kouseband draagt ze niet meer. Wie of wat…

View original post 214 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.