Daar is de heks !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Bieke en Roodkapje lopen samen door het bos naar het huis waarin de oma van Roodkapje woont. “Is je oma niet bang van de boze wolf ?” vraagt Bieke terwijl ze nagefloten worden door de bomen. “Nee hoor ” antwoordt Roodkapje terwijl ze demonstratief haar kont naar de bomen toe keert. “Mijn oma is trouwens een weerwolf op rust. Sinds ze een kunstgebit draagt nadat ze haar tanden verloor toen ze zich tegoed wou doen aan een knokige schoolmeester komt ze niet veel meer buiten”. Bieke moet even slikken. Een weerwolf als oma kom je niet iedere dag tegen”.

Hoe dieper ze het bos ingaan hoe dichter de bomen en het struikgewas. Op de boomstammen meent Bieke gezichten te zien. Nu en dan lijkt het of ze vuile woorden naar de meisjes roepen. “Dat zal ik me verbeelden denkt Bieke, maar Roodkapje heeft een antwoord klaar. Precies of ze Bieke’s…

View original post 213 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.