Een hete nacht met Gina !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De haan van boer Floris kraait om te zeggen dat het een nieuwe dag is. Morgenstond brengt goud in de mond liet Ernest den Evangelist ooit weten tijdens zijn preek op zondag in de hooischuur tussen de kippen en het varken dat er geen worst van luste.

De ogen van meester Pilchard gaan moeizaam open. Hij wrijft de shit uit zijn ogen. Waar bevindt hij zich nu weer ? Naast hem hoort hij iemand ademen. Nu weet hij het weer. Hij heeft samen met Gina de nacht doorgebracht. Eerst aan de bar in café Vlaanderen tussen pot en pint. Daarna trokken ze naar het huis waar Gina met haar ouders woont. Haar ouders sliepen al, dus gingen ze met de schoenen in de hand de trap op.

Eenmaal in bed speelden zich daar de wildste taferelen af. Gelijk een professionele stripper ging Gina uit de kleren. De meester wist niet…

View original post 302 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.