Alicia en de dame uit den vreemde !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Alicia en de papa van Muisje die eigenlijk Marleentje heet horen voetstappen op de trap. De deur van de traphal gaan open en daar verschijnt Ivanna. Ze draagt een spannende T-shirt met diep uitgesneden decolleté die haar borsten goed tot hun recht laat komen. Verder heeft ze een zwarte legging aangetrokken die ook niets aan de verbeelding overlaat. Haar schoenen met naaldhakken zijn zowat de kers op de taart. De man zijn mond valt zowat open als hij Ivanna zo opgetut ziet.“Ik ben klaar om naar de inburgeringscursus te gaan” laat ze in gebrekkig nederlands weten. “Doe maar uw best” antwoordt de man terwijl Alicia bij hem op schoot kruipt. “Dat zal ik doen meneer, dank u wel.” “Tot vanavond Ivanna, ik zal zorgen dat het eten voor je klaar staat.” Ivanna glimlacht maar zegt niets. Dan trekt ze de deur achter zich dicht. 

Alicia : “Hoezo ? Het eten…

View original post 325 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Alicia en de dame uit den vreemde !

  1. Uit den vreemde! Goh ik hoor het mijn grootouders zaliger zo zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.