Knus samen naar TV kijken !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

In de straten van het dorp ligt het vol puin achtergelaten door de demonstranten. Alicia, die op weg is naar het huis van de papa van Muisje die eigenlijk Marleentje heet hoopt dat de lieve man zich niet gemengd heeft in de onlusten. Hij kan niet tegen geweld en indien er toch ergens geweld aan te pas komt wordt hij vlug geïrriteerd en gaat hij op de vuist met om het even wie. Laatst heeft zijn ex hem geïrriteerd en achteraf moest hij een tijdje naar de gevangenis. Hopelijk is dat nu niet het geval.

Even later liggen Alicia en de papa van Muisje samen tegen elkaar geplakt op de bank naar de programma’s van Studio 100 te kijken. Nu en dan neemt de papa een slok van het goedkope bier dat lauw begint te worden. Die programma’s interesseren de man geen zier.Wat voor hem telt is dat Alicia bij…

View original post 209 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Knus samen naar TV kijken !

  1. marylou zegt:

    Die ongelikte beer is niet te vertrouwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.