Onlusten in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad en ik zeg het geen twee keer ! Goedenavond te velde en in de vreemde. Ik begin met brekend nieuws ! In het dorp van nonkel Juul zijn onlusten uitgebroken. Voorstanders van pedagogische opvoedingsmethodes zijn op de vuist gegaan met voorstanders van lijfstraffen. Aanleiding was dat de zoon van een vooraanstaande notabele van het dorp over de knie gelegd werd door de genaamde Juffrouw Roofvoghel. Toen de notabele hierover wou spreken met de directie kreeg die het deksel op de neus. Woedend stormde de notabele toch de directiekamer binnen en gaf de verbouwereerde directeur een ferme mep op de neus. Op hetzelfde moment werd er een baksteen door het venster van de apotheek van juffrouw Roofvoghel gegooid. Garde Punaize wou de op straat gekomen meute onder controle houden met behulp van Karien de roze politiehond en de…

View original post 387 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Onlusten in het dorp !

  1. marylou zegt:

    Daar zal nog meer gevochten worden en dat was te verwachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.