De burgemeester stelt voor !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is druk op het gemeentehuis. De burgemeester heeft een persconferentie georganiseerd  om zijn vernieuwde politiekorps in de dorpsmond gekend als de kolderbrigade voor te stellen. De pers waaronder fotograaf E. Vander Klomp en Warren Pickles de befaamde filmregisseur die momenteel een beetje het noorden kwijt is is massaal aanwezig. Pamela Miller praat het hele gebeuren aan elkaar. Ook zijn alle notabelen uit het dorp uitgenodigd. Met de aanstaande verkiezingen van volgend jaar is dit extra publiciteit voor de Burgemeester die nu al zeker is dat hij terug aan de macht zal komen. Meneer pastoor heeft zich laten verontschuldigen. Nog steeds ligt hij met een snotneus in bed. Dokter Vander Spuyt is ook aanwezig. Die heeft de laatste tijd last van zijn knieën. Daarom dat hij zich laat ondersteunen door twee rondborstige blonde verpleegsters. Goed dat ze bij hem zijn want de oude dokter heeft geregeld last van zijn op…

View original post 232 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.