Trein !

Tegenwoordig verplaats ik me indien mogelijk met de fiets. De auto gebruik ik meestal om Eva naar haar bestemming te brengen of om grote boodschappen te doen.

Vandaag dinsdag neem ik de trein om naar een afspraak te gaan. Ik woon niet ver van het station van Roeselare en de afspraak is niet ver van het station van bestemming. Komt daarbij dat Greet Eva naar de dokterspraktijk zal brengen binst ik op mijn afspraak aanwezig ben.

De foto nam ik maandagmorgen terwijl ik terug naar huis fietste van Rumbeke waar ik naar de bakker ging. Daar is vorige week een heel nieuw verkeerscirculatieplan van start gegaan en het is aanpassen voor iedereen. Dit is al één reden om de fiets van stal te halen.

Fijne dinsdag.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

22 reacties op Trein !

 1. Hilde zegt:

  Een kleurrijke trein, deze. Circulatieplannen schijnen in vele steden de ronde te doen. Het helpt wel, als je een station dichtbij hebt om dan met de trein te pendelen.

 2. Ook weer beginnen treinen. De trein was in mijn jeugd vriend en vijand 🚂

 3. logbankje zegt:

  Het openbaar vervoer is over het algemeen prettig reizen.
  Je moet geen haast hebben. Hans

 4. Anoniem zegt:

  In het centrum van steden is de fiets meestal makkelijker dan de auto. Voor echt lange ritten pak ik ook liefst de trein.

 5. Ik ga meestal met de trein naar Rotterdam. Verder doe ik veel op de fiets. Ik vind het heerlijk.

  Love As Always
  Dimario

 6. Ik vind het een prachtig plaatje!

 7. Patrick zegt:

  De trein is altijd wel gemakkelijk maar wel als er genoeg plaats op is.

 8. Rebbeltje zegt:

  Niet overal zijn stations hè….dus neem de fiets of auto

 9. marylou zegt:

  Ik rijd nog weinig met de trein. Ik moet eerst de auto nemen en kan, aan station niet parkeren. Moet dus auto meer dan half uur van station ergens achterlaten en al die tijd met valies sleuren. Gek ben ik nog niet Ik tram gewoonlijk richting Antwerpen,en laat de auto achter op de parking tram.

 10. als het kan neem ik de trein Suske…

  maar in het weekend zijn de mogelijkheden wel erg beperkt

 11. mizzD zegt:

  Ik hou van treinreizen.. maar het wordt steeds duurder hier. Ik ging een paar jaar geleden graag met de trein naar BE om met vriendinnen daar op stap te gaan.. naar Gent was indertijd een weekendretour maar zo’n 34 euro.. tegenwoordig zijn er geen weekendretours meer (ze hebben in hun oneindige wijsheid de internationale trein in het weekend juist duurder gemaakt dan doordeweeks) is het al over de 70 euro..! En dan zeggen dat autorijden duurder wordt..!

 12. Een trein hebben we hier niet. Om met de trein te reizen moet ik eerst minstens 25 km met de auto. Als je dan toch onderweg bent, kun je meestal ook maar beter doorrijden met de auto.

 13. MyriamC zegt:

  Ik haat de trein. Het is altijd wel iets. In de zomer neem ik de fiets maar daar wordt het nu te koud voor. En ik rijd heel graag met de auto …

 14. meninggever zegt:

  Voor mij is de trein vooral een vervoermiddel als ik een stedentrip wil doen op grote afstand en geen zin heb om de hele dag achter het stuur te zitten. Stations liggen ook best ver van ons huis af, dus moet ik met twee OV-middelen om er te komen. Dan worden het lange ritten of reizen. Maar het is zeker ontspannend als je niet in de spits in een volle trein moet reizen….

 15. Karel zegt:

  mogge Suske
  de trein is naast de fiets mijn meest gebruikt vervoermiddel
  geniet de dag

 16. handig toch, hoef je niet op te letten op de weg en ondertussen zie je veel passeren van landschap enz – ja vertragingen en zo moet je er bij nemen, maar met de auto heb je ook vertragingen/file
  Ik trein graag, liever dan de bus te nemen

 17. ms zegt:

  De trein vinden wij ook een erg aangename manier van reizen, maar dan mag je niet aan alle mogelijke bijkomende perikelen denken.

 18. Yova zegt:

  Zo trein zien wij ook wel eens voorbij gaan. Leuk dat je ging fietsen. Mooie route genomen. Eva moest naar de dokter toe. Sterkte. Mooie foto. Fijne dag gewenst.

 19. Sjoerd zegt:

  En fietsen is gezond… Je ziet ook veel meer onderweg.

 20. John zegt:

  Handig als dat een optie is. Ik zou eerst 22 kilometer moeten reizen met de auto alvorens ik een trein kan pakken. Daarnaast zijn de kosten van mijn auto qua verbruik zo dusdanig laag dat de trein daar niet tegenop kan.

 21. omabaard zegt:

  Ik hou van treinen en doe het regelmatig. Mijn enige voorwaarde is dat er een zitplaats is bij het raam, meer vraag ik niet 😉.
  Maar voor kleinere afstanden staat uiteraard mijn fiets altijd klaar. Mijn beste maatje!

 22. Bertie zegt:

  De trein! Mooie manier van reizen, ik zou zo willen instappen. (als hij niet te vol is)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.