Naar de kapper !

De kapper waarnaar ik sinds de jaren 80 van de vorige eeuw ging is onlangs overleden. Hij was al geruime tijd ziek zodat ik de laatste jaren elders ging. Kwam daarbij de lockdowns.

Hier schieten de kapperszaken van vreemde origine als paddenstoelen uit de grond. Ik heb het maar voor het kiezen. Zo ook deze morgen. Toen ik er binnen stapte stond de televisie op de één of andere religieuze zender. De kapper veranderde vlug van zender zodat ik heel de tijd monotone electriche muziek hoorde geflankeerd door licht geklede dames. Die man past zich vlug aan. Extreem rechts zou tevreden zijn.

Verder kon ik deze morgen constateren dat de prijs voor een groot brood 20 cent duurder geworden is en ik nog steeds geld kan afhalen aan de automaat in de bank. Meer hierover in een latere blogpost.

Fijne 1 november verder en tot de volgende.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

38 reacties op Naar de kapper !

 1. meninggever zegt:

  Sinds ik wordt voorzien van een coupe Gillette kom ik geen kapper meer tegen. Vrouwlief werkt alles met scheermes en schuim bui en dan kan ik er weer glad tegen voor een week. Kappers met religieuze muziek zou ik overigens altijd mijden. Niks voor mij…

 2. John zegt:

  In Goes heb je wel 30 van dat soort zaken. Kapper en barbier in een.

 3. ja, als je dan van kapper moet veranderen na zoveel jaar….
  dit went ook weer
  .Een @->- voor jou.

 4. RenéSmurf zegt:

  Hier zijn ook veel kapperszaken, ik maak er zelf geen gebruik van, ik laat het altijd doen door een thuiskapster en vraag altijd om standje drie.

 5. logbankje zegt:

  Ja er zijn veel kapperszaken en nagelstudio’s, soms verdacht veel.
  Kapper ben ik sinds de corona niet meer geweest, toen overgestapt naar de tondeuse. Hans

 6. Ik had liever dat de kapper 20 cent duurder was geworden en het brood niet. Ik ga toch nooit naar de kapper.

  love As Always
  Dimario

 7. Hilde zegt:

  Na m’n ‘corona kapsel’ was ik maar wàt blij, dat ik opnieuw naar de haarkapper kon. De haarkleuring, die doe ik zelf, spaart me heel wat uit. Alle beetjes helpen en ieder z’n eigen portemonnee. Brood durf ik tegenwoordig ook al eens vaker meebrengen van de supermarkt. Een mens past zich aan.

 8. rietepietz zegt:

  De kapsalon is niet altijd wat het lijkt tegenwoordig, Bij een aantal zie je zelden een klant, daar wassen ze geen haren maar geld, van zwart naar wit.

 9. Frank103 zegt:

  Ik ga zo nu en dan ook naar een Turkse kapper, betaal dan minder dan 15 euro tov 27 bij de kapsalon. Dan heb ik geen moeite met de muziekkeuze van de kapper!

 10. Het wachten is op een kapper met religieuze muziek én tegelijk licht geklede dames. Daar zou ik laten knippen. Ik ga sinds jaar en dag naar Carola bij mij om de hoek. Zij wordt iedere keer een beetje ronder en ik sla terug met steeds witter haar. 🙂

 11. Gemakkelijk dat zij dan open zijn op een dag als deze
  Hier sinds kort geen geld meer af te halen in de bank wel in een gemeenschappelijk afhaalpunt van enkele banken samen

 12. picpholio zegt:

  Ook hier constateren we dat en deze mensen leveren prima werk en dit alles voor een prikje ! Niet te geloven eigenlijk…. ze zijn erg vriendelijk, geven je nog een gratis hoofdmassage, wat wil je nog meer ? Van “meerwaarde” gesproken 🙂

 13. marjolijn1 zegt:

  Alles wordt steeds maar duurder…!

 14. mizzD zegt:

  Ik ga al jaren naar dezelfde kapper hier in de wijk.. vriendelijke meiden en ik vind ze niet duur, al zijn ze sinds corona hun verlies wel een beetje aan het inhalen geloof ik.. het ging van 18 naar 19,50 naar 22,50 naar nu 27 euro (dat zal met de energieprijzen te maken hebben).. maar dat vind ik eigenlijk nóg schappelijk.. er is veel werk aan dat koppie van mij..! 🙂

 15. De kapster heeft een zaak in het gebouw. Mooi meegenomen. Een brood bij de warme bakker wordt onbetaalbaar, ik bak ze soms zelf. Of dat goedkoper is, weet ik niet… Vanaf volgend jaar en dat is niet lang meer, geld afhalen voor de hele gemeente op één punt. En niet meer bij de banken. Waarom moeten we kosten betalen, we moeten alles zelf doen…

 16. Tine de Jong zegt:

  Alles is al flink duur aan het worden. Sinds kort is er hier in winkelcentrum ook een kapper gekomen en deze is dan wel klein maar niet duur en ze doen het hier ook goed.

 17. Die kapper kon zich goed aanpassen Suske.
  De prijzen rijzen de pan uit hoor.

 18. Rebbeltje zegt:

  Niet alleen brood is duurder…zowat alles 😦

 19. Karel zegt:

  ik was vanochtend ook bij de kapper , de 2de x al , sinds tondeuse stuk is en ik met de nieuwe niet wijs wordt 🙂 €15,00 en dat zeg 3 x per jaar moet kunnen

 20. Gelukkig ga ik niet zo vaak naar de kapper. Sommige mensen schijnen maandelijks te gaan, dat is een dure hobby tegenwoordig.

 21. Bertie zegt:

  Geen kapper.
  Ik laat mijn haar groeien, is goedkoop en spaart een sjaal. 😆

 22. els zegt:

  Gewoon brood kost hier €3, begrijpelijk met de energieprijzen….Het is een basisproduct waar ik graag wat meer voor betaal net zoals voor eieren van losloopkippen en Belgische melk. Dan ga ik maar wat minder naar de kapper 😜

  • MyriamC zegt:

   Ik betaalde vanmorgen voor een klein brood (gewoon lichtgrijs) bij de warme bakker €1.80. En ik heb net zelf met de effileerschaar mijn haar wat uitgedund. Spaart een kappersbeurt. 😅

 23. Patrick zegt:

  Brood is veel duurder geworden. Maar rijst en couscous is veel goedkoper maar kun je niet zo maar even snel pakken omdat het klaar gemaakt moet worden. De kapper is niet aan mij besteed, voorlopig gebruik ik nog een tondeuse.

 24. Sjoerd zegt:

  Je zou bijna zelf de tondeuse pakken…

 25. Matroos Beek zegt:

  Naar de kapper gaan is voor mannen betaalbaar, maar voor vrouwen is het wel heel duur geworden.

 26. marylou zegt:

  Zouden al die plots uit de grond geschoten kapperszaken de kost kunnen verdienen?

 27. shivatje zegt:

  Al goed doe ik mijn haar met het scheermesje zelf.
  Wat is er niet duur geworden.

  Aum Shanti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.