Dit was september !

We zijn weer aan de laatste dag van september aangekomen. Tijd om even een terugblik te maken. In september gaan de schoolpoorten terug open, starten diverse activiteiten en vervangt de herfst de zomer. Dat ondervonden we met lage temperaturen en bakken regen.

Hieronder toon ik enkele foto’s die genomen werden in september, maar niet op de blog getoond werden.

Paddenstoelen genoeg te zien overal.

Even een foto van de watertoren van Tielt.

Op een zonnige dag een wandeling maken met mijn moeder.

Deze uilen staan aan de ingang van het tehuis waar mijn moeder verblijft.

Foto genomen tijdens fotoshoot.
Dat er hier katten binnen en in de buurt vertoeven kon je reeds merken. Hier nog eens Seba.

Dit was het dus voor september. Morgen begint oktober. De maand waarin we overschakelen naar wintertijd en ons voorbereiden voor Halloween en ander leuks. Feesten waar ik niets mee heb, behalve warme chocolademelk dan.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

27 reacties op Dit was september !

 1. September was een goed gevulde maand ook bij mij, zodat ik niet eens deftig kon komen lezen!

 2. doriske zegt:

  ook in mijn tuin schieten de paddenstoelen uit de grond.
  moesten ze eetbaar zijn dan heb ik volop groenten op mijn bord.
  jammer dat ik er geen verstand van heb dus laat ik ze gewoon in de tuin staan.

 3. meninggever zegt:

  Ja, Oktober…. September was vooral een drukke maand voor ons. Allerlei redenen en oorzaken waarover later nog wel meer. September was een lekkere nazomermaand, veel regen, de warme zomer snel vergeten. In de laatste dagen van de maand was het overdag soms 8 – 9 graden warm… Dan kom je vanzelf in de herfststemming…

 4. Een gezellige septembermaand, leuk dat je met je mama ook op wandel ging
  Mooie foto van Eva
  Nee halloween is ook niets voor mij

 5. oktober is begonnen, wat gaat het allemaal snel.
  mooie foto van Eva en je mama
  .Ik wens je een prachtig weekend en hier is een @->- voor U.

 6. Mooi overzicht van de maand, kort maar krachtig. De tijd vliegt voorbij, de tijd van droogte en hitte lijkt intussen alweer ver achter ons te liggen.

 7. RenéSmurf zegt:

  Nee, geen Halloween, wel Sint Maarten, maar dat is pas in november. September is altijd het einde van de zomer en dat is jammer.

 8. marylou zegt:

  Wat zal e moeder die wandelingetjes fijn vinden

 9. Je moeder vond het vast fijn om met je naar buiten te kunnen. Die watertoren is ook wel mooi zeg.

  Love As always
  Dimario

 10. Tine de Jong zegt:

  Heel mooie impressie van de dagen en je moeder vond het vast ook wel fijn om even met jullie te wandelen. De kat had andere plannen denk ik en wilde ook even mee naar anddere omgeving. De uilen vond ik ook erg mooi staan. Tijd gaat inderdaad snel en og even en het is al bijn al een jaar dat ik van mijn liefste afscheid nemen moest. En nog steeds is het gemis hier heel groot. Daarom ben ik met mijn zwager even herinneringen op wezen halen in en buiten de omgeving waar we graag waren in de Alblasserwaard Nl. Zo was het net of mijn man ook mij onzichtbaar vergezelde. Mijn boodschap is voor jullie: Geniet van elkander en maak samen ook mooie momenten. Elke dag steeds weer. LG, Tine

 11. marjolijn1 zegt:

  Mooi overzicht van de maand.
  Ja, de tijd vliegt…!

 12. Matroos Beek zegt:

  Een mooi overzicht. Wat is de maand weer gevlogen.

 13. rietepietz zegt:

  Eva staat er prachtig op! Fijn dat je je moeder af en toe mee naar buiten neemt, ik denk dat ze daar reuze van zal genieten.

 14. Rebbeltje zegt:

  Mooie foto van Eva
  En die Uil staat hier in de tuin 🙂
  Al jaren…eens kijken hoelang die het nog vol houd 😉

 15. Ik vind die watertoren zo mooi. De paddenstoelen trouwens ook. Ik heb er inmiddels hier in de Achterhoek ook diverse gespot.

 16. een mooie reeks van deze wisselvallige maand Suske

 17. mizzD zegt:

  Ik hou wel van de warme huiselijkheid die die feestdagen met zich meebrengen.. hoef je er nog niet veel aan te doen, maar een beetje genieten van de sfeer is in deze barre tijden toch wel fijn hoor.
  Leuke foto’s voor je mooie overzicht!

 18. Het vliegt voorbij! De paddenstoelen schieten uit de grond en de dagen worden korter. Mooi overzicht.

 19. Een mooi overzicht Suske, met al die feestelijkheden, heb ik ook niets hoor.

 20. omabaard zegt:

  De weken vouwen zich open en gaan weer toe. Hopelijk wacht ons een herfst met veel zon en kleur.

 21. Sjoerd zegt:

  Gelukkig een mooi afscheid van een sombere regenachtige maand. Je hebt er een mooie fotoserie van gemaakt.

 22. Bertie zegt:

  Gezellige plaatjes.
  Laat die feesten maar zitten, verder een mooie herfst gewenst.

 23. ms zegt:

  Zelfs de chocomelk lust ik niet …

 24. MyriamC zegt:

  De tijd vliegt! Nog een maand en de schoolkinderen hebben alweer een week vakantie.

 25. shivatje zegt:

  Maanden gaan snel voorbij

  Aum Shanti

 26. Karel zegt:

  mogge Suske
  ja er is na vandaag alweer een maand om , man wat gaat het snel pppfffttt
  de dagen dat je samen met je moeder wat kan wandelen zullen wat minder worden ook denk ik
  maar er zijn ook weer andere leuke dingen
  geniet de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.