Chauffeur !

Als ik de auto neem is het om Eva naar haar tijdsbesteding te brengen of om iemand anders te helpen met vervoer. Zo zullen degenen die mijn blog(s) reeds jaren volgen zich herinneren dat ik moeder en dochter Muis help met vervoer bij hun boodschappen. Vroeger had ik nog heel wat mensen wie ik hielp met vervoer, maar met die mensen heb ik komaf gemaakt om diverse redenen.

Gisteren dinsdag kreeg ik via messenger een verzoek van een jonge dame met beperkingen om haar naar de dokter te brengen in een naburig dorp. Eerst twijfelde ik, maar besloot het toch te doen. Zij behoort tot een gezin die ik als “niet bepaald doorsnee” kan beschrijven. Om de een of andere reden kon ze niet het openbaar vervoer nemen. Zo was ik weer eens de baan op als chauffeur.

Eva heeft vroeger al eens voorgesteld dat ik als vrijwilliger bij één of andere organisatie chauffeur zou moeten worden om mensen naar de dokter of kapper of wat dan ook te rijden. Ik zou er voor dienen. Daar moet ik eens over nadenken. Wie weet ?

Groetjes en tot de volgende.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Chauffeur !

 1. meninggever zegt:

  Gezien de huidige brandstofkosten zullen die toch wel vergoed worden mag ik hopen. Anders kost het je wel veel geld dat vrijwilligers-Uber-taxiwerk…

 2. omabaard zegt:

  Heel zinvol dat je dit doet. Bij een organisatie ben je wellicht wel verzekerd?

 3. marieclaire zegt:

  Zo verleer je het autorijden niet. 😀

 4. marylou zegt:

  Zo tof dat je medemensen helpt

 5. John zegt:

  Is mij ook al eens aangeboden, maar dan zit je er wel gelijk aan vast. Ik blijf het doen zoals ik het nu doe.

 6. ZON-nebloem zegt:

  als ze je benzine betalen, en je helpt hun er mee, waarom niet.
  Een @->- voor jou.

 7. Yova zegt:

  Heel goed idee van Eva.Top!!!! Helpen toch ermee. Ja toch. Echt geweldig dat je helpen. Fijne dag.

 8. Ik zou er toch wel een onkostenvergoeding voor vragen En het moet natuurlijk wel uitkomen.

  Love As Always
  Dimario

 9. logbankje zegt:

  Heb zelf ook gereden voor ouderen, naar de dagbesteding en weer terug.
  Was best dankbaar werk. Hans

 10. tof dat je zo kan helpen
  er is in roeselare vast ook wel een minder mobielencentrale, daar krijg je een kleine vergoeding voor het rondvoeren van mensen

 11. rietepietz zegt:

  Aangenomen dat men je onkosten vergoed is het mooi werk om op deze manier mensen te helpen.
  Het past ook wel bij je want je was altijd al heel behulpzaam voor de mensen om je heen.

 12. marjolijn1 zegt:

  Goede daad Suske…!!

 13. Je vrienden moeten hun handen dichtknijpen met een vriend/kennis als jij Suske. Vrijwillig chauffeur? Je kunt goed luisteren, ik denk dat je er heel geschikt voor bent, maar je moet er goesting in hebben natuurlijk.

 14. Rebbeltje zegt:

  Als je er geen tijd voor hebt dan maak jij tijd.
  Goed idee van Eva

 15. Als je er tijd voor hebt en ervan houdt om mensen de helpende hand te bieden, dan kun je het natuurlijk ook in wat meer georganiseerd verband doen. Mits je een brandstofvergoeding krijgt natuurlijk, want anders wordt het een dure hobby.

 16. mizzD zegt:

  De weduwnaar van mijn overleden vriendin doet dat ook, als vrijwilliger oude mensen overal heenrijden, is mooi werk hoor. Ik neem wél aan dat ie z’n kosten vergoed krijgt.. anders is het tegenwoordig niet meer te betalen.

 17. picpholio zegt:

  Zeer edelmoedig van je, respect !

 18. Geweldig dat je dat doet hoor Suske….hulde!

 19. Tine de Jong zegt:

  Eva heeft hier wel een goed punt en ik denk dat je veel mensen ook hiermee kan helpen. Hier rijden ook van die auto’s en ik heb er ook eens dankbaar gebruik van gemaakt. Zij die dit werk doen verdienen dan ook wel een compliment en jij ontangt er ook ene want ook jij deed een goede daad.
  Ditmaal reageer ik eens met mijn natuurwebsite want die wordt soms vergeten.

 20. Bertie zegt:

  Altijd nuttig, ik zou het ook doen als ik kon.

 21. MyriamC zegt:

  Weer een goede daad gedaan.

 22. Karel zegt:

  mogge Suske
  ik weet niet beter dan dat jij andere mensen helpt , dat zal in je genen zitten
  en waarom ook niet , als zij de benzine betalen , en werken bij een organisatie is ook een optie
  geniet de dag

 23. Sjoerd zegt:

  Och, als je rijden leuk vindt en ze de benzine willen betalen is er niets mis mee.

 24. shivatje zegt:

  En help je dan toch weer deze die niet overal kunnen geraken.
  Zeker iets om over na te denken.

  Aum Shanti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.