Nonkel Juul en de komst van rabbi Jacob !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Juul hoort de eerste trein naderen. Die lijkt precies halt te houden. Met piepende wielen stopt de trein vlak voor de neus van de ouwe pensjager. De deur gaat open en een oude geheel in het zwart geklede man met lange grijze baard stapt uit de trein. In zijn handen houdt hij een kleine zwarte koffer.

“Dag meneer” gaat de man van start. “Kunt u mij naar mijn kamer leiden ? Ik heb hier online t’is te zeggen via postduif een kamer gereserveerd op naam van rabbi Jacob”. Nonkel Juul moet even diep inhalen. Wat voor rare snoeshaan komt er hier nu binnen gevallen ? “Luister kwibus. Ge moogt voorlopig in onze logeerkamer kamperen totdat ons nichtje weer eens langskomt om te logeren, maar ik wil wel boter bij de vis”. De oude man glimlacht en buigt diep. “Dank u wel.” Juul doet teken aan Tol Kerckhof dat hij de…

View original post 139 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.