SPAM !

EVEN DIT TUSSENDOORTJE :

Ik kreeg vandaag de mededeling dat een reactie waarschijnlijk in mijn spambox terechtgekomen is. Vervelend, ik heb in de spambox gekeken maar het was er vandaag zoveel dat ik de reactie niet kon terugvinden. Ik ga de spam leegmaken. Dan heb ik terug goed zicht op wie er onterecht in de spam terechtkomt. Moest nog iemand vermoeden of zeker weten dat zijn of haar reactie hier niet verschenen is mail me even of stuur een postduif of een vuurpijl.

Excuses alvast voor het ongemak.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op SPAM !

 1. Ik heb dat ook wel eens. Dan houdt het spam filter te veel tegen…

 2. rietepietz zegt:

  Je hebt van die vlagen dat er ineens weer reacties verdwijnen. Ik kwam gewoon door bij je, maar de tip is goed, ik zal ook weer eens in m’n spambox kijken al zit daar gelukkig nooit veel in.

 3. meninggever zegt:

  Ik maakte hetzelfde mee. Mensen die gewoon altijd reageren zaten in de spambox ineens en moest ik er handmatig uithalen. Anderen kwamen zelfs daar niet terecht al gaven zij mij mondeling aan te hebben gereageerd. Wonderlijk. Heeft WP ineens de criteria veranderd??

 4. Om er zicht op te houden probeer ik zowel de spambox van mijn mail als van WordPress wekelijks even te checken en te legen.

 5. Ik kijk regelmatig in mijn spambox, soms zit er iemand in die er niet thuis hoort.

 6. Yova zegt:

  Heel vervelend iets om spam te krijgen. Wij krijgen op 1 dag 1 spam. Dit valt eigenlijk ermee. Bij jou is het heel erg. Geen wonder dat je niet kan reageren. Dan ben je ook kwijt als alles verwijderd word. Filmpje is Engels. Helaas!!

 7. Sjoerd zegt:

  9000, dat lijkt wel een record…. Ik kijk er ook dagelijks naar.

 8. John zegt:

  Ik keek ook even en zat over de 500 vandaag. En dat is van een week.

 9. omabaard zegt:

  Oei ik moet dringend eens kijken in de spam. Ik doe dat eigenlijk nooit. 😦

 10. Ik bekijk elke week wel mijn spam, dus bij mij is hij nooit vol

  Love As Always
  Dimario

 11. RenéSmurf zegt:

  Dat is uitermate vervelend.

 12. logbankje zegt:

  Blikje spam leegmaken gaat sneller dan op je pc. Hans

 13. Bertie zegt:

  Daar kijk ik bijna dagelijks naar, vaste gewoonte.

 14. ms zegt:

  Het valt niet vaak voor, maar het gebeurt wel. Bizar dat het meestal goed gaat en dan ineens SPAM.

  Ik maak die spam wel geregeld leeg.

 15. Het algoritme van WordPress om tekst/reactie naar de spambox te doen verhuizen is onnavolgbaar. Af en toe een kijkje nemen in de prullenbak is de beste optie

 16. picpholio zegt:

  Een goede gewoonte Suske.

 17. Rebbeltje zegt:

  Ergerlijk hè…soms zelfs die regelmatig reageren…zitten er bij mij zelden in de spam, maar je zou het net niet zien.
  Leuk filmpje haha

 18. Karel zegt:

  meer dan genoeg spam in het filmpje 😁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.