Een avond in de bowling !

De soap met een blogger in de hoofdrol

De avond valt wanneer ik samen met Eva de parking van de bowling op rijd. Eén van de begeleidsters komt ons begroeten. Samen gaan we de bowling binnen. Wat later arriveert de rest van de groep. Met zijn allen nemen we plaats aan een lange tafel. Eva zit recht tegenover mij. Naast haar zet zich een jong meisje neer. Beiden kennen elkaar van de dansles. We moeten nog wat wachten vooraleer ze met het eten komen. Bijgevolg neemt het meisje haar smartphone om zich er mee ledig te houden. Nu en dan gaat ze bij iemand van de groep om wat te praten. Dan komt ze terug op haar plaats en zegt verder niets. Wel maakt ze nu en dan spastische bewegingen met haar hoofd en handen en lijkt in zichzelf te praten. Eva neemt het initiatief om wat met haar te praten. Ze begint het gesprek door mij voor…

View original post 656 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een avond in de bowling !

  1. John zegt:

    Dat meisje zal vast ergens last van gehad hebben. Zulke bewegingen maak je niet zomaar.

  2. RenéSmurf zegt:

    Soms willen mensen praten, soms ook niet.

  3. Rebbeltje zegt:

    Gezelligheid moet je zelf maken en dat deed Eva dus goed 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.