Gestoei in de schuur !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

in de schuur op de boerderij klinkt er gezucht en gegiechel. Enkele veldmuizen maken dat ze wegkomen. In hooi wordt een hand zichtbaar en vervolgens een hele arm. Gina recht zich en slaat het kriebelende hooi van haar weelderige romige boezem. Naast haar komt er beweging van onder het hooi. De boer komt te voorschijn en begint te niezen. Hopelijk geen hooikoorts. “Gelukkig dat de boerin ons niet gevonden heeft” kucht boer Floris terwijl hij zijn broek zoekt. “Zou ze het erg vinden ?” vraagt Gina zich af terwijl ze haar hemd en broek in het hooi zoekt. Vragend kijkt ze de boer aan. Met een kort gebaar toont de boer dat hij een kopje kleiner zou gemaakt worden moest zijn schat dit te weten komen. Dan horen ze voetstappen dichterbij komen..

Wannes de rochelaar doolt rond op de akker van boer Floris. Nu en dan krijgt hij van de…

View original post 131 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gestoei in de schuur !

  1. logbankje zegt:

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.