Er zit vaart in !

Toen ik deze morgen door de Ooststraat wandelde viel mijn oog op deze nieuwe winkel.

Er was ooit een tijd dat een goede fietsenhersteller vinden niet zo gemakkelijk was. De oude generatie fietsenmakers was weg uit het straatbeeld en nieuwe kwamen er bijna niet.

De laatste jaren zijn er in een korte tijd heel wat nieuwe bijgekomen. Dit komt vooral doordat fietsen terug een gewaardeerd verplaatsingsmiddel geworden is.

Ook de step is niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar da’s een ander verhaal.

Groetjes.

๐Ÿ™‚

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op Er zit vaart in !

 1. Ja er zit muziek in het beroep van fietshersteller en terzelfdertijd verkopen ze ook veel fietsen. Want die e-bike s zitten in de lift.

 2. meninggever zegt:

  Naar ik begreep moeten die nieuwe fietsenmakers vaak op cursus om al die nieuwe technieken bij te kunnen houden. Want het gaat snel in fietsenland.

 3. Ja er zijn terug meer fietsenmakers. Gelukkig maar want je vond er geen meer ๐Ÿ˜€

 4. Tine de Jong zegt:

  Steppen zie ik hier soms ook als ik uit mijn raam kijkt maar die elektrische zijn hier niet op openbare weg toegestaan. Onlangs zag ik er ene bij de lts school hier en die reed best hard maar voor even want een agent hield hem aan en deze kon zonder step en met flinke bekeuring naar huis toe gaan. (lopend wel te verstaan) Fietsen makers zijn er hier niet veel meer. Ik meen te weten dat we er nu hier 2 hebben. 1 kleine in de stad en een grote hier in de wijk nabij. Mijn fiets en die van mijn man (gewone ) staan al jaar ongebruikt in schuur maar weg doe ik ze nog niet. Heb er nog maar 2x op gefietst.

 5. ZON-nebloem zegt:

  ik heb mijn fiets gekocht waar die ook gemaakt kon worden
  want tegenwoordig is dit idd echt zeldzaam
  -Een @->- voor jou.

 6. John zegt:

  Ik onderhoud mijn eigen fits zo lang ik dat kan. Net zoals mijn wagen. De step is volgens mij verboden op de openbare weg.

 7. logbankje zegt:

  De fietsenhersteller heeft een toepasselijke naam en logo gekozen.
  Hier heeft de fietsenhersteller verschrikkelijk druk. Hans

 8. Wat een leuk logo ook…

  Love As always
  dimario

 9. Sjoerd zegt:

  Ik vind dat ze een heel aantrekkelijk logo hebben.

 10. Matroos Beek zegt:

  Mooi met het logo op de deur!

 11. rietepietz zegt:

  Heel herkenbaar, hier in het dorp zitten ondertussen 4 fietsenwinkels, zelfs meer dan er bakker zijn.

 12. Sinds ik zelf niet meer fiets en maar zelden in de stad kom ontgaan dit soort ontwikkelingen me hier wat.

 13. een vak dat opnieuw gewaardeerd wordt en terecht Suske

  steps zijn mijn ding wel niet

  groeten

 14. Hier zie je ook steeds meer rijwielherstellers opduiken. Maar wat wil je in een studentenstad. Je ziet ook veel huurfietsen, met blauwe banden. Die kosten geloof ik 12 euro per maand en als ze stuk zijn kan je ze inleveren en worden ze gemaakt. 12 euro lijkt niet veel, maar dat is 120 euro per jaar. Voor de helft van dat bedrag koop je een heel knappe zesdehands fiets die als het echt moet zonder dat het je failliet maakt gejat kan worden. ๐Ÿ™‚

 15. marjolijn1 zegt:

  Corona schept ook nieuwe mogelijkheden, de fiets en fietsenmakers komen in opmars…!

 16. Karel zegt:

  goede zaak Suske
  ik hoop dat ze kwaliteit verkopen en leveren

  een groet uit een fietshart

 17. ms zegt:

  Die steps liggen gewoon her en der achtergelaten.

 18. mizzD zegt:

  Een hoop wordt online gekocht tegenwoordig hรจ, fietsen ook.. maar repareren doen die sites vaak niet.. volgens mij alleen zo’n grote e-bike-firma, die heeft wel busjes rondrijden voor reparaties. Ik zie hier wel steeds meer tweedehandsfietsenwinkels.. ook een goede zaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.