Daar gaan we weer !

Nu de regels weer strenger worden hebben we een nieuwe voorraad mondkapjes/mondmaskers ingeslagen. Die moeten weer gedragen worden als je ergens binnen gaat winkelen.

Ook hebben we alle drie onze QR code bij de hand, zowel op papier als op de smartphone. Het wordt er in ieder geval niet beter op met dat virus.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

27 reacties op Daar gaan we weer !

 1. Het was te verwachten Ik heb een tijdje geleden een doos met vijftig mondmasker gekocht. Ze waren in reclame. Die dachten wellicht met een voorraad te blijven zitten.

 2. klaproos zegt:

  ik denk suske dat j e er goed aan doet te gaan wennen aan het virus….
  dat gaat niet meer weg

 3. Pseu Do L.Yo zegt:

  Verschrikkelijk dat we er nog steeds niet uit zijn, het breekt me totaal op.

 4. meninggever zegt:

  Het is en blijft wel vreemd dat we in NL eerst horen dat mondkapjes niet werken, dat we ze dan ineens moeten dragen, maar ze lastig te koop waren. Wij kochten ze maar in D. waar men die draagplicht al langer had. En daar is het nog steeds standaard-regel. Dan moesten we gevaccineerd. Dus dat deden we dan meer. Twee keer. Keurig in het gele boekje bijgeschreven en later ook nog een QR-code. Dus minder besmettelijk en als het toch zo zou zijn, minder ziek. Bijna 90% van de Nederlanders is op een of andere wijze gevaccineerd. Een ruime 10% niet. Om allerlei redenen. De IC’s nu weer gevuld met deels ongevaccineerden. En dus een algemene maatregel die de rest van de bevolking weer terugbrengt naar 2020. Het waarom ontgaat me. Immers, die vaccinaties zouden de verspreiding toch beperken en de ziektebeelden ook? We sjokken weer mee met de massa, maar echt begrijpen doe ik het niet. Of…..jawel, de zorg is helemaal niet opgewaardeerd intussen. Aantal IC-bedden er bij is nul! Kortom, iemand neemt de boel in de maling…

 5. Ach, het is niet anders. We doen het er maar weer mee.

 6. alles wat helpt om het beestje in minderheid te brengen moeten we doen hé
  volgens mij werden veel te vroeg grote groepsactiviteiten toegelaten

 7. John zegt:

  Ik vrees dat we er voorlopig niet meer van afraken. Wen er maar aan.

 8. logbankje zegt:

  Het is hier niet anders, ook in de winkel.
  Maar even proef boodschappen gedaan met maskertje op. Hans

 9. omabaard zegt:

  Hoe komt het toch dat de cijfers weer zo alarmerend hoog gaan!?

 10. Bertie zegt:

  Kwam er maar een afdoend medicijn. Zucht.

 11. De mondkapjes waren vandaag al bijna uitverkocht hier in de buurt. Ik moest er nog een paar hebben voor klanten die het vergeten waren.

  Love as always
  Dimario

 12. Matroos Beek zegt:

  ‘t ja… daar gaan we weer…

 13. marjolijn1 zegt:

  Ja, hier hetzelfde, we moeten het er voorlopig mee doen.
  Maar alles voor het ene doel, het moet toch eens beter worden.

 14. Frank-103 zegt:

  Heel vervelend, we waren ook net door de mondkapjes heen. Vanmorgen maar weer 2 dozen met 50 stuks gekocht, het zal wel weer een tijd moeten, die mondkapjes.

 15. ik vrees dat we er zullen moeten mee leven Suske

  groeten

 16. rietepietz zegt:

  En toch zou ik liever zien dat men het nu even aan moeder natuur overliet, uiteindelijk is iedere besmette persoon ook een soort van gevaccineerd en dat is wat we willen.

 17. Rebbeltje zegt:

  De grote schuldvraag daar doe ik ook niet aan en laat iedereen in hun waarde…we leven tenslotte in een vrij land. (met vrije keuzes)
  En ach heb geen moeite om die mondmaskers weer te dragen als het maar werkt om de druk op de zorg te verminderen. Er vanaf komen doen we volgens mij niet meer…fijn weekend

 18. Ik betwijfel, of we er ooit vanaf komen Suske.

 19. ms zegt:

  Ik vind het maar logisch, het mondmasker heb ik sowieso nooit weggedaan. En ik wil niemand met de vinger wijzen. Als ik dat tóch moet doen wijt ik het aan de grote evenementen die zo absoluut mochten en moesten doorgaan en dat zonder mondmasker. Te veel, te groots, te euforisch.

  Wat nu gebeurt lag in de lijn der verwachting, maar ik vind het nu leefbaarder dan vorig jaar bijvoorbeeld. Nu met deze maatregelen kunnen we tenminste weer een beetje leven.

 20. Ook in Nederland trekken we weer een luier voor onze bakkes. Niet leuk maar nog veel minder leuk voor de zorg die maar niet ontlast wordt

 21. Wildcard zegt:

  ’t is klote hé, da’s met dank aan iedereen die m’n laat op vakantie gaan naar rode zones en de mensen die zich niet willen laten vaccineren 😦

  Ik heb ondertussen wel in elke jas een mondmasker steken, want het oh zo snel vergeten mee te nemen.

 22. Sjoerd zegt:

  Volgens mij komen we daar niet meer vanaf. Het lijkt erop alsof dit het nieuwe leven wordt.

 23. Ja, het wordt er allemaal weer niet beter op. Ik heb serieus te doen met de zorgmedewerkers die zich tot in het oneindige een slag in de rondte moeten werken en intussen ook zelf nog staande zien te blijven.

 24. Inderdaad, hier sta ik weer in Standaard boekhandel. Signeren met Mondmaskers 😏

 25. Karel zegt:

  ja een reuzengrote spiegel voor houden zou wat mensen niet misstaan 😦
  ik zag dat ik komende week ook weer ff een voorraadje maskertjes moet halen

 26. mizzD zegt:

  Bij jullie ook weer? tja.. hier van hetzelfde.. volgens mij overál weer in Europa.. en dan zeggen er nog dat het aan de regering ligt.. ze moesten allemaal eens goed in de spiegel kijken hè..!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.