Nonkel Juul op zondag.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Tante Martha is naar de hoogmis terwijl nonkel Juul er ene gaat pakken in café Vlaanderen. Het interieur is tot groot ongenoegen van onze nonkel grotendeels vernieuwd. De kaartersclub ligt al een tijdje stil ingevolge ruzies met het bestuur dat tevens de spaarkas beheert.

Daar er door al dat gekrakeel geen ruimte meer was voor Gina om haar attributen tijdens het kaarten te grabbel te gooien heeft de uitbater beslist om een paal in het midden van de gelagzaal te installeren zodat Gina daar kan aan slingeren ter vermaak van de dorstige klanten. Nu en dan krijgt ze hierbij het gezelschap van Bonno de bonobo die in zijn vrije uren komt pintelieren gelijk een echte. Ook bonobo’s moeten zich kunnen uitleven na de dienst.

Toen de socialistische vakbond over die paal vernam eiste die dat er ook socialistische stripteaseuses zouden komen slingeren aan die paal. Hun leeftijd viel wel een…

View original post 134 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.