Juffrouw Pruym, Dolfke Leye en het leven na de dood !

Een verhaaltje voor deze duistere avond.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is open bedrijvendag in het land. Ook het dorp van nonkel Juul doet hieraan mee. Enkele ondernemers hebben hun bedrijf vrolijk versierd met goedkope halloween spullen en staan klaar om de bezoekers rond te leiden in hun zaak.

Zo ook Dolfke Leye de begrafenisondernemer die tijdens de week ook nog bestuurder is van het schoolbusje. Aan de ingang heeft hij enkele van zijn mooiste doodskisten geplaatst en ook staat er een hapje en een drankje klaar voor groot en klein. Ter herinnering aan deze heuglijke dag krijgen de bezoekers ter afscheid een fleurig zakje as mee naar huis. Dat het as is van de kolenboer wordt er wijselijk niet bij vermeld.

Juffrouw Pruym komt met haar klas een rondleiding volgen. Zo weten de kinderen tenminste dat oma en opa niet naar de hemel zijn maar onder de groene zoden of ergens uitgestrooid zijn. Ook hoeven ze niet meer bang…

View original post 341 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Juffrouw Pruym, Dolfke Leye en het leven na de dood !

  1. cbholganza zegt:

    het is geweldig om Halloween te kunnen vieren voor de kinderen. Ik weet zeker dat de kinderen allemaal een geweldige tijd met je hebben gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.