Nonkel Juul neemt een bad !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De herfst is voor nonkel Juul een aangelegenheid om nog eens een bad te nemen. Je kan maar proper zijn tegen de eindejaarsfeesten. Om geen gezaag te hebben van zijn wuuf heeft nonkel Juul besloten om deze keer zijn bad te nemen in de kuip die in de weide van boer Floris staat. Nu de koeien toch op stal zijn zal hij daar niet gestoord worden. En met die regenbuien heeft hij gratis water ter beschikking. in zijn rugzak heeft hij de warmwaterkruik van het wuuf bij zich. Dat kokend water gemengd met het regenwater in de kuip zal ervoor zorgen dat hij het niet koud heeft in bad. Niet dat hij het rap koud heeft. Zelfs in bad houdt hij zijn pet op.

Om zich niet al te veel te vervelen in dat bad heeft hij zijn oude transistorradio meegenomen om tijdens het badderen naar het gesproken dagblad te…

View original post 388 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.