Een blog over Yoga en kamelen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dames en heren, geachte luisteraars te lande te velde en in de vreemde, hier is voor UUUUU het gesproken dagblad of lees je niet goed ? Goede morgen dus ! Tijdens de Yogales die wordt gegeven door Paljaasj Sing Sing is een beoefenaar om het leven gekomen tijdens de lijkhouding. Gezien deze houding zorgt voor volledige ontspanning veronderstelde de heer Paljaasj Sing Sing dat de persoon in kwestie die hier niet met naam en toebehoren genoemd wenst te worden volledig in hogere sferen was. Pas enkele dagen later begon de leermeester en zijn pupillen argwanend te worden toen hij niet alleen stil bleef liggen maar ook een niet zo frisse geur begon te verspreiden in het leslokaal. Dolfke Leye, de begrafenisondernemer die tevens chauffeur is van de schoolbus kwam ter plaatse om het stoffelijk overschot op te vegen met borstel en vuilblik. Garde Punaize hield deze hachelijke operatie nauwlettend in…

View original post 418 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.