Dagtaak !

Ik begin deze blog met de laatste doch niet zo hachelijke reactie op mijn vorige blog. “Je hebt gewoon een dagtaak aan het helpen van mensen” met dank aan Frank103 die hier verder niet genoemd zal worden. Frank103 – die ondanks zijn protest hier weer genoemd wordt -heeft gelijk met die opmerking en waarschijnlijk zal ik binnenkort hiermee een centje mee bijverdienen. Binnen een week ofzo weet ik meer en jullie dus ook.

Dit mormel keurde me af na me van kop tot teen gesnoven te hebben.

Een deel van mijn dag besteedde ik met Grote Muis die haar garagebox gisteren onder handen genomen heeft en veel spullen klaar had liggen voor de Kringwinkel. Voor Kleine Muis had ze een verrassing : DEN MAC ! 🙂

Ook riep buurman Ronny – die dus niet te verwarren is met DJ Ronny King die ondertussen reeds een jaar dood ende begraven is – mijn hulp in. Zijn auto moest voor onderhoudsbeurt naar de garagist en hij had iemand nodig die hem terug thuis kon brengen. Bij thuiskomst zochten we de lommer op met een blik fris, samen herinneringen ophalende.

Gewoon het onkruid in mijn tuin van uit een ongewone hoek.

Verder genieten van het weer en een stukje muziek. Jullie mogen meegenieten van dit stukje “klassiek” indien gewenst.

Nu afwachten of het voorspelde onweer hier zijn duivels zal ontbinden.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Dagtaak !

 1. Ik ben benieuwd! Is het gelukt met bijverdienen denk je?

 2. meninggever zegt:

  Toch fijn dat de wensen van Frank103 om niet genoemd te worden door jou als een opdracht worden gezien. Frank103 vast blij met dit verhaal…

 3. omabaard zegt:

  Je maakt ook mij nieuwsgierig. Een bijjob?

 4. ik ben benieuwd Suske
  deze morgen wat onweer, maar de zon schijnt weer volop

  prettige dag

 5. Wij wachten in spanning, verdere berichtgeving af Suske.

 6. John zegt:

  Iemand helpen daar is niets mis mee. Als er ook maar iemand klaar staat voor je als je zelf hulp nodig hebt. Ik ben benieuwd wat je gaat doen. Wordt je taxichauffeur? 🙂

 7. bentenge zegt:

  Bijverdienen is denk ik vrijgesteld van belastingen, niet?

 8. ZON-nebloem zegt:

  je helpt inderdaad wel veel mensen, dat siert je
  ik ben benieuwd naar je nieuwe baan, je bent zo oud als mij, ik zou een carriereswitch niet meer zien zitten, alleen mijn pensioen :o)
  -Een @->- voor jou.

 9. marjolijn1 zegt:

  Een andere baan in het verschiet….. spannend…!

 10. Tine de Jong zegt:

  Het is altijd fijn als je iemand kan helpen maar aan jezelf denken is net zo belangrijk. En was de hond van iemand of was het een verdwaalde. Want helaas veel dumpen weer hun huisdier zo maar ergens. Weer tijd om mijngedicht weer in kranten te zetten denk ik. Voor muziek ook even geen tijd want ben even iets anders aan het kijken even.

 11. De muziek komt later wel een keer, ben nu voetbal aan het kijken en aan het luisteren. (Ja, ik kan wel twee dingen tegelijk) Hulp verlenen en dan ook nog wat verdienen… ik ben benieuwd.

  Love As always
  Dimario

 12. Bertie zegt:

  ELP kun je inderdaad als klassiek beschouwen. ☻
  Ik wacht af waarmee je rijk gaat worden.

 13. logbankje zegt:

  Hulp verlenen is niet verkeerd, maar mag niet ten koste van jezelf gaan.
  Kleine muisjes kun je wel verblijden met een MAC.
  Hier nog geen gedonder van de goden. Hans

 14. ms zegt:

  Het onkruid ook boven je hoofd gewassen. Binnenkort kunnen we er het lommer onder opzoeken.

 15. Koen zegt:

  Mijn Toyota garage in Bergen op Zoom (NL) had altijd een thuisbreng-service. Erg fijn en klantvriendelijk.

 16. Sjoerd zegt:

  Rustig in de tuin, lekker in de schaduw is het best uit te houden.

 17. Een carrière draai benieuwd!

 18. Karel zegt:

  ik kan ook heel veel verdragen , maar zette de muziek toch ff uit , nummer klonk me wel bekend trouwens
  maar al dat mooie groen in de tuin bekijken in alle rust bevalt me beter 🙂

  fijne avond groet

 19. Zo, dat was weer een hoop blogvulling waar de gemiddelde mens weinig aan heeft, maar zolang je zo’n logje afsluit met een stukje muzikale geschiedenis van ELP, kan ik verrassend veel verdragen. 🙂

 20. klaproos zegt:

  vroegah… was ik wel fan van ELP.. nu is dat geloof ik wel over 🙂

 21. marieclaire zegt:

  Een carrièreswitch, wat leuk.

 22. Rebbeltje zegt:

  Aha je maakt ons nieuwsgierig 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.