De gekte begint !

Maar ik doe niet mee !

Voetbal is niet aan mij besteed, maar ik heb alle begrip voor de supporters van gelijk welke club of land waarvoor ze – soms letterlijk – door het dak gaan. Echte tanden en kunstgebitten uit elkaars mond slaan en ander culturele manifestaties waaruit blijkt dat we niet veel beter zijn dan de holbewoners van enkele jaren geleden.

De buurman van mijn moeder is zo te zien ook reeds in de stemming om bij verdriet van het verlies van zijn favoriete ploeg het televisietoestel door het raam te gooien of wat dan ook.

Ik voorspel in ieder geval dat de beste ploeg zal winnen.

Fijne dag nog.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op De gekte begint !

 1. Aan mij is het ook niet besteed. Ik snap werkelijk niet wat mensen eraan vinden…

 2. fotorantje zegt:

  nee die voetbal is niet mijn ding, het sportnieuws is al meer dan genoeg
  hopelijk maken al die supporters het niet te bont en krijgen we geen vierde coronagolf

 3. Frank-103 zegt:

  Ik heb België aangemoedigd hoor! En vanavond Nederland, wat is er mis met wat ontspanning?

 4. klaproos zegt:

  🙂 ik geef je gelijk suske, ik word er ook niet warm of koud van

 5. omabaard zegt:

  Ja hoor, de beste ploeg is gewonnen. Ongelooflijke voorspelling 👍

 6. MiMi zegt:

  Ik doe er ook niet aan mee hoor. Maar ik kan je zeggen dat hier in Diest heel wat mensen een vlag hebben buiten hangen. Ik ben blij dat ze gewonnen hebben gisteren, maar als ze nu verloren zouden hebben, was ik evenzeer blij geweest 🤣😂

 7. rietepietz zegt:

  De lol begrijp ik niet en het spel zegt me niets, ik laat het , voor zover mogelijk, graag aan me voorbij gaan.

 8. meninggever zegt:

  IK ben er helemaal niet van. Ken de namen van de spelers in het Nationale elftal niet eens en ga er maar vanuit dat het ook dit jaar weer niks wordt. Verwende lieden met een te groot ego en dito salaris die zich voor het land sterk moeten maken. Dat vindt je wel elders, maar niet meer in onze streken. Dus ik verheug me op de detectives die KRO uitzenden zal en die ik als ik weer eens tv kan kijken zeker tot me zal nemen….

 9. Verschrikkelijk, en al de reclames met hun vreselijke liedjes. En het ergste is dat die ook nog eens de hele dag in je hoofd blijven zitten. Ik zal blij zijn als het voorbij is.

 10. Ik ben ook geen liefhebber van voetbal Suske.

 11. John zegt:

  Ik blijf er niet voor thuis, en ik weet dat de ploeg die het vaakst weet te scoren kampioen wordt 😆 Tja, mensen hebben vermaak nodig denk ik. Kijk naar hoeveel troep er nu wordt verkocht en weggegeven.

 12. marjolijn1 zegt:

  En toch is het leuk, rustig thuis voor de buis…!

 13. logbankje zegt:

  Ik heb last van mijn ogen gekregen, alles kleurt oranje.
  Van tv tot winkelcentrum en vele fans zijn daar tegen blauw. Hans

 14. Karel zegt:

  beginnen ? = het niet al aflopen , hoor al weken niks anders , hoe lang duurt dat spelletje wel niet 🙂

 15. Rond de eeuwwisseling heb ik voor vrienden en bekenden nog verschillende keren een online poule georganiseerd Daarna is mijn belangstelling voor voetbal en alles er omheen geleidelijk minder geworden. Tegenwoordig zegt het me maar weinig meer. Dus oranje vlaggetjes zul je hier niet aantreffen.

 16. haha ben ook geen voetbalfanaat. Maar de gekte slaat inderdaad wel toe hier en daar. Al bijna een dode op dat WK of wat is het? Veel bier zal er weer vloeien 🙂

 17. Bertie zegt:

  Voor de liefhebbers.
  Ik kijk pas wanneer we in de finale zitten.
  Van het Deense elftal is iemand van het veld gedragen wegens hartstilstand, zag ik in het journaal. Dat is dan weer zielig.

 18. Anoniem zegt:

  Het hele gedoe wordt in ons strot geramd, ik, de enkeling die er geen boodschap aan heb, probeer mezelf te beschermen tegen al dat geweld.
  Toch bekijk ik het positief want ik zal nog méér lezen dan ik anders lees.

 19. Ik denk ook dat de beste ploeg wint, dat is in het verleden al vaker gebeurd.

 20. ms zegt:

  Ik vind het geweldig dat het zo leeft maar moet nu écht al het andere uit de weg?

  Ik krijg mijn 2de vaccin pas na 12 weken *mekker*, ik moet dus nog oppassen *tja*. Ik kijk graag naar “Vera” en “Balthasar” *mijn zaak* maar de laatste wordt vervangen door de match van de rooi mannen *vaderlandsliefde* en Vera gaven ze niet uit omwille van Italië-Turkije *en das EROVER*.

  Als ze op Ketnet kunnen uitgeven voor de klein mannen, moet dat toch ook kunnen voor wie geen indigestie van voetbal wil. Ik heb gezegd.

  Alle sjaans van de wereld? Luc houdt wel van voetbal maar is niet voetbalgek *OEF*

 21. Belgie maakt goede kans. Ik hoop dat ze in ieder geval in de finale komen.

  Love As Always
  Dimario

 22. Rebbeltje zegt:

  Tja een beetje geluk hoort er ook bij…maar zal het zeker niet gaan volgen allemaal
  Fijn weekend

 23. marieclaire zegt:

  Ik zal het weer met veel plezier langs me heen laten gaan. De “feestjes” in de roes van winst of verlies zullen de voorpagina’s wel weer halen. In denk niet dat er progressie zit in het gedrag van de liefhebbers.

 24. Sjoerd zegt:

  Aan mij is dit spelletje ook niet besteed. Ik weet wel dat de winnende coach altijd gelijk heeft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.