W.O.W. Was de echte Lady Ga Ga !

Dat eurosonggedoe volg ik helemaal niet. Wel weet dat er geruchten zijn of waren dat Lady Gaga daar zou komen optreden tijdens de finale. Vorige keer was het Madonna die de fans nogal teleurstelde met haar performance.

Nogmaals mij kan het allemaal niets schelen. Ik kijk niet, mijn vrouw echter wel. Wel moest ik denken aan een andere vrouw uit de rockgeschiedenis die echt “ga ga” was, namelijk Wendy O’ Williams. Eind jaren 70 werd ze zangeres of iets in dien aard van een band genaamd “Plasmatics”.

Regelmatig haalde ze de pers door haar verschijning en haar gedrag. Ook had ze tijdlang een verhouding met Lemmy van Motorhead. Zo hadden we in die dagen iets om te lezen gezien er nog geen internet was voor dergelijke “roddels”.

Ik kan me moeilijk voorstellen dat zo’n dame aanvaard word door de “muziekliefhebber” heden ten dage of het zou ergens in de marge zijn.

Wendy O Williams was 48 toen ze stierf op 6 april 1998 door gebruik te maken van een revolver.

En dan nu “zie pointz” !

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op W.O.W. Was de echte Lady Ga Ga !

 1. fotorantje zegt:

  de laatste jaren volg ik het songfestival niet meer maar in de tijd was ik wel grote fan, nu zijn er veel te veel landen die deelnemen, het blijft maar duren 🙂
  Zangeres kan je deze wendy niet echt noemen

 2. rietepietz zegt:

  Het komt me ongetwijfeld wel via een journaal of zo ter oren komen of de Lady wel of niet komt. Mij zal het jeuken hoor.

 3. volgens mij zou Wendy O Williams een welkome gast zijn in de freakshow die men Eurosongfestival noemt 🙂

 4. Ik heb even een stukje geluisterd.. Het kon niet mijn goedkeuring krijgen, maar dat is met het songfestival ook zo.

  Love As Always
  Dimario

 5. logbankje zegt:

  Het Eurosonggedoe volg ik ook niet meer, vind er geen barst meer aan.
  Wendy O’ Williams is niet oud geworden, 48. Hans

  Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 6. De ‘Plasmatics’ hadden misschien Finland kunnen vertegenwoordigen, die zijn nogal van de buitenissige verschijningen op het podium.
  Veel meer kan ik je er niet over vertellen, want ik heb die liedjesfestival al van jongs af aan gemeden. En gelukkig is mijn eega het hierin helemaal met mij eens 🙂

 7. Ik was aan het bloggen en met één oor en oog aan het kijken. Ik zag ze staan, kleren niet 😂

 8. ms zegt:

  Inderdaad, het is weer zover. En als je het niet volgt rammen de media het wel door je strot.

  Of ze gaan weer eens winnen, of ze zijn er gewoon niet bij. Ik in elk geval niet.

  Adios!

  😉

 9. Bertie zegt:

  Zowel naam als muziek zijn me volslagen onbekend.

 10. marieclaire zegt:

  Het songfestival gaat om het feestje en wat minder om mooie melodieën in de muziek. Pokkeherrie.

 11. mizzD zegt:

  ’t Was duidelijk érg koud daar op dat podium! 😉

 12. Sjoerd zegt:

  Doe mij maar Lady Gaga… Dit heeft niet mijn voorkeur.

 13. meninggever zegt:

  Dat ESF vind ik zelf wel een vermakelijk circus. Met name het verschil in kwaliteit of smaak tussen Oost en west is erg aardig. De Oost-Europeanen toch vooral geinteresseerd in strakke pakjes en welvingen zonder kwaliteit in tekst of muziek, bij de West-Europeanen is dat slechts decor en moet het lied ergens over gaan. De lichtshow is prachtig. De bijdrage van Madonna twee jaar terug was echt verschrikkelijk. Maar wij boden o.a. Davina Michel en morgen Glennis Grace. Die meiden kunnen echt zingen…

 14. niet direct mijn favoriete muziekkeuze Suske

  groeten

 15. shivatje zegt:

  Dat is zware muziek.
  Nooit echt iets van moeten hebben.
  Dan hoor ik wel liever Lady gaga.

  Aum Shanthi

 16. Ik ken haar niet, moet ik bekennen. Lady Gaga ken ik van de film!

 17. Karel zegt:

  vreselijk pppfffttt

 18. Matroos Beek zegt:

  Wreed madammeken. Nog nooit van gehoord. Ook lady Ga Ga ken ik enkel van naam. Heb haar nog nooit bezig gezien.

 19. bentenge zegt:

  Het lijkt me een performance die de Eurosongorganisatoren met heel veeeel plezier door de screening laten denk ik 🙂

 20. John zegt:

  Ja, de Plasmatics, dat was nog eens wat. Maar ik vind de echte L Ga Ga wel de enige echte. Het songfestival volg ik ook niet. Overdreven veel geld wat er heen gaat en commerciële muziek ben ik meestal toch al geen fan van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.