De lente start op rolschaatsen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De lente is eindelijk van start gegaan. Gedaan met dat miezerige weer. Nu schijnt de zon volop. Zoals tijdens iedere lente heeft nonkel Juul zijn jaarlijks bad genomen terwijl tante Martha haar heiligenbeelden op de koer uitgestald heeft. Nonkel Juul in bad omringd door de heiligen is een beeld dat men ook niet dikwijls ziet. Ernest die net langs het huis stapt met een bord waarop staat dat de wereld zal vergaan verslikt zich bij het zien van dit tafereel. “Afgoderij tot en met !” vloekt hij en stapt verbolgen verder. Elza Vermille die net langs komt voor de vruchten der aarde vindt het godlasterend dat diene Juul zo openbaar in bad zit met alleen zijn oude pet op, omringd door al die heiligen. Dat moet meneer pastoor te weten komen. Die zal nogal tekeer gaan met zijnen kwispel bij het horen van zoveel godslastering.

Op straat is het ook…

View original post 308 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op De lente start op rolschaatsen !

 1. John zegt:

  Zon is een, een warme temperatuur is wel wat anders dan wat we nu hebben 😉 Al vind ik het prima want heb het zelden koud.

 2. terrebel zegt:

  Heerlijk, dat zonnetje!

 3. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.