Onder een maan met een lodderig oog.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Meester Pilchard loopt door velden en weiden. Het is duister. Achter de wolken piept de maan met een uitpuilend oog. Een uil kijkt van op een boomtak boosaardig op hem neer. Geen idee waar hij zich bevindt. Al wat hij zich nog herinnert is dat hij op weg was naar het huis van Brilletje. In het maanlicht ziet hij een wegwijzer met daarop een hongerige gier. Dat zal de juiste richting zijn bedenkt hij zich en gaat verder in de richting dat het bord aanwijst. De maan wordt helderder. Hij ontwaart enkele sinistere kruisbeelden. Een kerkhof. Hij begrijpt er niets van. Is dit toch niet de juiste weg ?

Hij kijkt om zich heen. Een meisjesstem roept zijn naam. Het is Brilletje, dat is zeker ! Haar stem kwam uit de richting van het kerkhof. Vlug opent hij de ijzeren poort die akelig kraakt. Weer hoort hij het stemmetje. Nu…

View original post 382 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Onder een maan met een lodderig oog.

  1. Luguber Suske! Maar pilchard, heb nog een doos staan …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.