De operatie !

De soap met een blogger in de hoofdrol

De volgende ochtend bel ik aan. Hij is alleen thuis. De vrouw is gaan werken en de kinderen op school. Hij heeft de afgelopen nacht geen oog dichtgedaan en is een beetje humeurig. Een sigaret brengt soelaas. Even checken of alles wat hij nodig heeft in zijn rugzak zit en daar gaan we weer.

Nadat de auto geparkeerd is op de immense parking gaan we richting balie. Ik draag zijn rugzak want voor hem is het niet te doen. Zijn gezicht is één en al grimas door de pijn. Ik stop zijn identiteitskaart in de terminal en daar verschijnen de nodige gegevens. Hij krijgt een ticket met een nummer en dient zich daarmee aan te melden. Terwijl hij zich aanmeldt blijf ik wachten met zijn rugzak. Horden mensen zie ik in en uit lopen. Allemaal met diverse problemen op gebied van gezondheid. Oud en jong, groot en klein, niets of…

View original post 273 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op De operatie !

  1. Karel zegt:

    ja de temperaturen komen vanaf woensdag in de dubbele cijfers , gelukkig

  2. Je hebt hem dus netjes weer afgeleverd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.