Het dorp trilt !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Emiel heeft zich vlug uit de voeten gemaakt nadat iemand hem er op attent gemaakt had dat hij tussen de muskusratten zat te hengelen. Na wat zoekwerk vindt hij uiteindelijk een geschikte plek om te vissen. Ene waar hij niet zal gestoord worden in de komende uren. Geheel relax neemt hij een exemplaar van de Telegraaf uit zijn tas en begint te lezen met zijn rechteroog over de verkiezingen in Olland terwijl hij met zijn linkeroog de dobber in het oog houdt. Deze dag kan niet meer kapot. Tot plots…..

Het team van Warren Pickles heeft via de krakkemikkige radio van garde Punaize het bericht gehoord dat er onregelmatigheden opgemerkt zijn vlakbij het kanaal. Vlug de garde van onder zijn versleten deken halen met tromgeroffel. Dit zal indruk maken op de kijkers. Ook de presentatrice Pamela Miller maakt zich op om de kijkers op de hoogte te houden terwijl ze…

View original post 300 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.