Nonkel Juul koopt een televisietoestel !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Nonkel Juul heeft op aandringen van zijn wuuf een oude vijf of zesdehandse zwartwit televisie gekocht van Berenger de overjaarse zakloper die er gratis de antenne bij gaf onder het mom “de zolder staat er toch vol van”. Nu moet hij met dat ding op een stoel staan in het midden van het koertje terwijl zijn wuuf tussen de sneeuw op het scherm de misviering en de processie zal volgen. Nu maar hopen dat het niet onweert want zo’n blikseminslag is niet goed voor de tikker als je op dat moment een TV antenne omhoog houdt. Net nu hij daar zo staat begeven zijn bretellen het voor de zoveelste keer. Dit maakt zo’n eventuele blikseminslag alleen maar hachelijker.

Ondanks de crisis is café Vlaanderen toch weer open. Met de lintmeter hebben de gemeenschapswachten uitgerekend wie waar moet zitten om zo de nodige afstand te houden. Opdat zijn costumers die afstand…

View original post 168 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nonkel Juul koopt een televisietoestel !

  1. Brrr, dat plaatje vind ik echt bloedeng. Het doet me denk aan de film The Ring.

  2. Sjoerd zegt:

    Tsja, na zo’n inslag staat alles als een paal overeind, of staat hij daar voor paal, wat was het alweer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.