Tante Martha en de edelstenen van nonkel Juul !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Zoals iedereen in het dorp weet is Martha, het wuuf van nonkel Juul heel erg katholiek. Geen enkele eucharistieviering slaat ze over. Thuis houdt ze zich voornamelijk bezig met het afstoffen van mariabeelden. Daarnaast is ze ook begaan met wat men noemt het paranormale. De horoskoop in de krant leert ze iedere dag vanbuiten. Ook genezende stenen trekken haar aandacht. Vorig jaar dacht ze van nonkel Juul zulke edelstenen als verjaardagsgeschenk gekregen te hebben. Die deden goed hun werk en ze voelde zich heel wat beter tot ze ontdekte dat het de nierstenen van den Juul waren die jaren geleden operatief verwijderd werden.

Ondanks dit alles gaat ze toch iedere dag naar de heilige mis en op zondag naar de hoogmis. De vespers en de diensten tijdens de quatertemperdagen niet meegerekend. Daar ze zo’n grote fan is van de preken van meneer pastoor heeft deze laatste haar een vaste plaats…

View original post 263 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tante Martha en de edelstenen van nonkel Juul !

  1. stenen die genezen…het gedacht dat het helpt doet al veel

  2. Ik zie het al voor me die hele toestanden 😅

  3. John zegt:

    Heeft dat nut, de horoscoop van buiten leren? Ik kan het me niet voorstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.