Het spiegelbeeld.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dag beste luisteraars en lezers dezer blog : dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad of toch iets van dien aard. We beginnen met het nieuws over het dorp u allen welbekend. Daar zal binnenkort een filmploeg nederdalen om het wel en wee van dat dorp te filmen. Waarschijnlijk zal Jules Blomme ook gekend als nonkel Juul een permanente rol spelen in deze soap. Door de aanwezigheid van enkele opzienbarende dorpsfiguren zal de soap als 18+ bestempeld worden. En dan nu Trump……

Plots verandert het spiegelbeeld en daar verschijnt Mieke in de spiegel. Deze laatste trekt haar hemdje uit en geeft het aan Bieke. Nog voor ze “dankuwel” kan zeggen is het beeld van het roodharige Mieke verdwenen en ziet Bieke terug haar eigen blonde krullen in de spiegel. Van een verrassing gesproken. Er is dus toch nog contact met die andere wereld of hoe je dat…

View original post 245 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.